To je to što me zanima!

Barišić je u suzama napustio travnjak: 'Ma bit će sve u redu'

Dobio sam udarac u leđa, ali bit će sve u redu. Za desetak dana se vraćam, rekao nam je Borna Bariić koji se ozlijedio na utakmici protiv Brage, ali ubrzo će se vratiti...
Vidi originalni članak

Borna Barišić ove je sezone on fire! Dugo smo tražili rješenje na lijevom boku, mijenjali su se tu Josip Pivarić i Ivan Strinić, no igrač Dinamo Kijeva imao je ozljedu koja ga je bacila na duže vrijeme s travnjaka, a Strinić je i dalje bez kluba. U takvim okolnostima u prvi plan uskočio je Borna Barišić koji je ove sezone maestralan u Rangersima i uvjerljivo drži status prvog lijevog beka i u reprezentaciji i u klubu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U tekućoj sezoni skupio je nevjerojatnih 14 asistencija, Steven Gerrard ga obožava, ali sinoć smo vidjeli scenu koju smo pod svaku cijenu željeli izbjeći. Njegovi Rangersi pobijedili su Bragu 3-2 u šesnaestini finala Europske lige, a Borna je igru napustio u 72. minuti zbog ozljede. 

U jednom duelu dobio je snažan udarac u leđa, stisnuo je zube i pokušao zaigrati, ali bol mu nije dopustila. Na kraju je u suzama napustio igru i činilo se da je riječ o težoj ozljedi. U tome trenutku su se za glavu uhvatili trener Rangersa Gerrard i izbornik Hrvatske Zlatko Dalić, ali Borna nas je obradovao riječima nakon što je obavio pregled.

- Dobio sam udarac u leđa, ali bit će sve u redu. Za desetak dana se vraćam - rekao nam je sjajni lijevi bek.

Na prvu nije izgledalo baš dobro, ali na svu sreću ozljeda ipak nije teže prirode i ubrzo ćemo ga opet gledati u pogonu Glasgow Rangersa i reprezentacije koja krajem ožujka sudjeluje na turniru u Dohi.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • supporter81 21.02.2020.

    Namjerno su to napravili da nemoze igrat u reprezentaciji srbi su krivi fuj

  • 21.02.2020.

    Ako se ovako nastavi do ljeta, imat ćemu opet nabrušenu momčad. Rebić se budi, Barišić je dobar, Modrić se brusi, Šime se vratio, Pašalić odlično igra, Krama se vratio, Pjaca hvata zamah, Kovačić napokon sazrijeva, Brekalo isto dobar. Ne znam šta je trenutno sa Perišićem i Rakitićem, ali nadam se da će i oni pronaći motivaciju.

  • Kalča 99 21.02.2020.

    Borna je solidan bek koji je u dobroj formi a kreteni koji se vesele tuđuj ozljedi su za psihijatriju.... imamo mi opcija za lijevog beka vise nego.za desnog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare