To je to što me zanima!

Barišić: "Za dan ili dva moglo bi se sve riješiti sa Šimunićem"

Dinamov predsjednik Barišić poručio je i kako od preuzimanja klupe Halilhodžića neće biti ništa. Dinamo je u dobroj pravnoj poziciji, i sve će biti brzo riješeno...
Vidi originalni članak

Delegacija Dinama predvođena predsjednikom Dinama Mirko Barišićem i igrači predvođeni kapetanom Milanom Badeljom, položili su vijenac na spomenik Bad Blue Boysima stradalim u Domovinskom ratu. Vijence su položile i udruge navijača Dinama, te BBB-i koji su u bojkotu. Na današnji dan, 13. svibnja prije 21 godine odigrana je utakmica Dinama i Crvene zvezde u Maksimiru za koju mnogi smatraju da je označila početak rata. 

No, Dinamo se okreće budućnosti i novim pojačanjima. Mamići su već u Njemačkoj i imaju ozbiljnu namjeru dovesti našeg reprezentativca Josipa Šimunića na godinu dana. 

- Za dan, dva bi se sa Šimunićem moglo sve riješiti. Mi smo jako zainteresirani i želimo ga dovesti bez odštete - rekao je Barišić. 

Barišić je komentirao i najavu odvjetnika Vahida Halilhodžića da će se vratiti na klupu Dinama u uzvratu s Varaždinom.

- Isto tako, ja mogu reći da ću se kandidirati za predsjednika države. Od toga neće biti ništa, a koliko ja znam Halilhodžić to nije sam najavio. Mi smo u dobroj pravnoj poziciji, to će sve biti brzo riješeno - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • riman 13.05.2011.

    joe imaš još vremena da se predomisliš i dođeš u hajduk!nemoj da te mamić uništi!!!

  • BrunoŽeruk 13.05.2011.

    koje to budale tvrde da joe nije dovoljno dobar za dinamo, pa to je strašno kako netko može ne imat pojma o nogometu.joe je naš najbolji stoper u repki, kamoli da nebi bio u dinamu.treba umjesto cufrea dovesti ofenzivnijeg lijevog beka ali koji igra dobro obranu ko cufre.al nažalost ibanez nije taj igrač.treba još dovesti matu bilića iz gijona, neko lijevo krilo i eventualno pokrivača.

  • 20bucks 13.05.2011.

    Šta je to konačno umro dinamo ili? Ajde super ako je, jedna kriminalna družina manje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare