To je to što me zanima!

Barišić: Želimo dovesti Ganca! Antolić blizu prelaska u Legiju

Zanimljiv nam je Asante, ali i još neki igrači. Želimo ga dovesti, ali vidjet ćemo što će biti. Mario Gavranović će potpisati ugovor na tri godine i ne sumnjam da će biti veliko pojačanje za nas, kaže Barišić
Vidi originalni članak

Domagoj Antolić je na korak do odlaska. Nije samo Legia u igri, žele ga još neki klubovi, ali je najvjerojatnije da će idućih dana potpisati za Poljake, rekao nam je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

To će nakon Angela Henriqueza biti drugi odlazak iz Dinama ove zime.

- Drugi, vjerojatno i posljednji. Imali smo ponude za Sigalija i Leškovića, to smo sve odbili, za Ćorića nije bilo ozbiljnog upita - rekao je Barišić, koji je progovorio i o eventualnim pojačanjima zagrebačke momčadi.

Ernest Asante iz Nordsjaellanda bi mogao završiti u Maksimiru. Ganac ima 29 godina, igra na desnom krilu.

- Zanimljiv nam je on, ali i još neki igrači. Želimo ga dovesti, ali vidjet ćemo što će biti. Mario Gavranović će potpisati ugovor na tri godine i ne sumnjam da će biti veliko pojačanje za nas - kaže Barišić, kojega je oduševio Mario Cvitanović.

- On je naš ‘pick’ za budućnost. Imao je kiks u Europi, ali nakon toga sve ide odlično. Naš strateški cilj je prezimiti u Europi. To proljeće možemo dočekati s Cvitanovićem na klupi - uvjeren je Barišić.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dex28 01.01.2018.

    prezimit ce Dinamo u europi sa jedno 2:28 gol razlikom i nula bodova na kontu kao i ovih zadnjih deset godina

  • ojhrvatskamati 01.01.2018.

    Ivušić u Americi danas potpisuje

  • KaštelaGradeMoj 01.01.2018.

    Asante je solidan ali ipak prosjecan igrac, zabio je 12 pogodaka u 17 utakmica, mislim da nece odmoci ali ni pomoci dinamu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare