To je to što me zanima!

Barry Feguson iz Rangersa out za meč s Hrvatskom?

Jedan od najvažnijih nogometaša reprezentacije Škotske ima problema s gležnjem i liječnici će odlučiti hoće li igrati protiv Bilićeve momčadi
Vidi originalni članak

Još u veljači, kada smo imali posljednje okupljanje, Barryja uopće nije trenirao. Bolio ga je gležanj, a taj problem u međuvremenu nije nestao. U utorak će posjetiti specijalista i vidjet ćemo o čemu se točno radi. Moguće je i da liječnici kažu da je sve u redu, izvjestio je škotski izbornik George Burley stanje s neugodnim problemom kapetana Glasgow Rangersa. Prema vijestima s Otoka, Burley je ipak malo preoptimističan. Naime, govori se čak i da je u pitanju ostatak Fergusonove sezone, budući da postoji opasnost da je ozljeda kronična.
Osim nastupa Barryja Fergusona, škotski mediji bave se i špekulacijama tko će zaigrati u vrhu škotskog napada. Favorit medija je Rangersov Kris Boyd, no pitanje je hoće li baš on startati 26. ožujka na Hampden Parku.
- Nogomet je momčadski sport - 'otkrio' je Burley - Kris je vrlo utjecajan igrač, koji je sposoban utakmici promijeniti smjer. Toga je svjestan i njegov klupski trener Walter Smith, zato ga uglavnom i uvodi s klupe. Mislim da je to pravi način kako koristiti Boyda.
U uvertiri ogleda s Hrvatskom priča se i o dvojici prvi put pozvanih igrača, Stevenu Fletcheru i Christopheu Berri.
- Radi se o dvojici najboljih mladih škotskih nogometaša. Posebno sam oduševljen Fletcherovim mogućnostima, u sjajnoj je formi i igrat će protiv Hrvatske - kaže Burley o napadaču Hiberniana kojeg u posljednje vrijeme prati i veliki Real Madrid.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare