To je to što me zanima!

Bartolović shvatio što mu je činiti i počeo zabijati

Dvije Hajdukove momčadi odigrale su trening-utakmicu na kojoj je u glavnoj ulozi bio Mladen Bartolović. Zabio je oba gola u pobjedi iskusnijih
Vidi originalni članak

Umjesto popodnevnog treninga, igrači Hajduka koji nisu u prvom planu kod trenera Ante Miše odmjerili su snage s drugom momčadi 'bijelih'. Riječ je o mladim Hajdukovim igračima koji pod imenom GOŠK-Kaštela igraju u trećeligaškoj konkurenciji. Rezultatom 2-0 slavili su stariji i iskusniji igrači (Živković, Bušić, Bartolović, Aračić, Jertec...), koji su se i na ovaj način pokušali nametnuti. Oba gola zabio je Mladen Bartolović, kojeg je nakon lošeg starta u kup-utakmici protiv Cibalije Miše izvadio iz igre nakon samo pola sata. Očito je Bartolović shvatio da će se samo zalaganjem vratiti u momčad, pa su 'nastradali' klinci iz omladinske škole.
Obzirom da 'bijele' očekuje dvostruki ogled sa Cibalijom, najprije u nedjelju prvenstvni, a potom i uzvrat polufinala Kupa u srijedu, Miše će na put voditi čak 24 igrača. Iz tog se razloga ovom gostovanju nadaju i oni koji su dosada manje igrali, društvo koje je pobijedilo u ovom trening-ogledu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torca1950 11.03.2009.

    kasno se sjetio sl bollje ikad nego nikad...

  • ddino 11.03.2009.

    ajde samo tako nastavi... Bili će ti biti zahvalni... HAJDUK SPLIT!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare