To je to što me zanima!

Barton se 'ispričao' T. Silvi pa ga pitao: Jesi li transseksulac?

Imam dva pitanja za Thiaga Silvu. Prvo, zašto govoriš o meni na press konferenciji uoči utakmice PSG-a i Barcelone. Drugo, jesi li transsekualac, napisao je Barton
Vidi originalni članak

Kontroverzni engleski nogometaš Joey Barton još je jednom pokazao svoju 'ludu' stranu. Nakon što je prije utakmice PSG-a i Barcelone na Twitteru izvrijeđao stopera Parižana Thiaga Silvu i opisao ga kao debelu i precijenjenu pi... , nakon utakmice mu se prvo ispričao, a onda opet vrijeđao.

- Moram povuči svoje riječi kako je Thiago Silva precijenjen. Odigrao je odličnu utakmicu iako i dalje izgleda debelo - napisao je Barton, a kasnije je još dodao:

- Imam dva pitanja za Thiaga Silvu. Prvo, zašto govoriš o meni na press konferenciji uoči utakmice PSG-a i Barcelone? Vrlo čudno. Drugo, u kojem smjeru ide? Jesi li transsekualac? Poučite me, je li muškarac koji se mijenja u ženu ili žena koja se mijenja u muškarca? Ne mogu to shvatiti.

Barton inače za malo koga ima lijepi riječi, a prije Silve na udaru mu je bio Neymar kojeg je usporedio s Justinom Bieberom.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • denis92 03.04.2013.

    vazno da si ti najbolji igrac na svijetu pa mos pljuvat po drugima

  • enigmator 03.04.2013.

    hahahahhaha kralj...boli ga briga treba takvih vise da nas nasmijavaju :D

  • user_129676 03.04.2013.

    Kad si takav frajer,reci nesto protiv Ibre..pa da te onda vidim..

Komentiraj...
Vidi sve komentare