To je to što me zanima!

Baš im ne ide: Izgubili, ostali bez Hazarda pa busom doma

Ne izgleda dobro, nimalo. Vidjet ćemo sve poslije testova, rekao je Zidane o ozljedi Edena Hazarda koji bi opet mogao neko vrijeme izostati s travnjaka...
Vidi originalni članak

Maglovito vrijeme bilo je jučer u Valenciji, a takva je i tekuća sezona za Real Madrid i Zinedinea Zidanea. Serija pobjeda pa serija poraza, a u svim tim serijama pogodile su ih i brojne ozljede. Asensio i Diaz ozlijeđeni su već neko vrijeme, a Bale i Benzema su češće bili po bolnicama nego na Santiago Bernabeuu. Duže vrijeme bio je ozlijeđen i Eden Hazard koji se napokon vratio prije dva tjedna, ali nesretni Belgijac opet će morati na terapije i to na dva mjeseca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real Madrid izgubio je od Levantea 1-0 u 25. kolu La Lige i tako prepustio Barceloni prvo mjesto. Madriđani ne znaju za pobjedu dva kola, a to su iskoristili Katalonci koji se polako vade iz krize, a ona se sada prebacila na Real.

Real je dominirao i bio bolji, ali nisu nikako mogli do gola. A onda ih je posebno pokopala Hazarda koji se tek nedavno vratio. Nije ga bilo tri mjeseca, a čini se da ga neće biti još neko vrijeme.

- Ne izgleda dobro, nimalo. Vidjet ćemo sve poslije testova - rekao je Zidane koji je jedva dočekao povratak sjajnog Belgijca koji ove sezone zbog ozljeda nije uspio ništa pokazati u bijelom dresu. Odigrao je 15 utakmica i zabio samo jedan gol. A onda je tijekom nedjelje saznao da će mu igrač izbivati dva mjeseca.

U moru loših vijesti i kriza koje su ih pogodile, stigla je još jedna nakon utakmice. Spustila se gusta magla iznad Valencije i aerodrom je bio zatvoren pa su se realovci zaputili autobusom natrag do Madrida...

I dalje su u igri za prvenstvo i Ligu prvaka, ali ne izgledaju baš dobro. Zidane ima velikih problema s ozljedama, ne sjećamo se kada je posljednji put imao sve igrače na broju. Kroz ovu sezonu imali su padove i svaki put bi se izvukli, ali pitanje je mogu li ovaj put. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 24.02.2020.

    Bomba u Marci-Mess prelazi u Real na ljeto.

  • violetmind 23.02.2020.

    Kuku tebi od barce za 7 dana😄

  • violetmind 23.02.2020.

    e moj real pusiona!

Komentiraj...
Vidi sve komentare