To je to što me zanima!

Bastian Schweinsteiger za 20 mil. € u Manchester Unitedu

U Bayern je stigao kao 14-godišnjak i iz njega se dosad nije maknuo te će tako tri tjedna prije 31. rođendana potpisati trogodišnji ugovor za veliki klub iz Manchestera
Vidi originalni članak

Bastian Schweinsteiger novi je član Manchester Uniteda, objavio je njemački Bild iako vijest još nisu potvrdili niti njemački niti engleski velikan. 

Sjajni njemački reprezentativac je u Bayern stigao kao 14-godišnjak i iz njega se do sada nije maknuo te će tako tri tjedna prije no što proslavi 31. rođendan potpisati trogodišnji ugovor za veliki klub iz Manchestera. 

Za bavarskog velikana odigrao je ukupno 343 utakmice, a u redovima 'crvenih vragova' zarađivat će 10 milijuna eura po sezoni. Ukupna odšteta iznosit će oko 20 milijuna eura. 

Engleski mediji pišu kako je u odluci presudila Bastianova velika privrženost treneru Louisu van Gaalu koji s Manchesterom sljedeće sezone napada naslov prvaka Engleske. Pored Schweinsteigera nizozemski stručnjak na Old Trafford pokušava dovesti i Thomasa Müllera, no bavarski velikan njega ne misli pustiti ispod 80 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • lion7 12.07.2015.

    Ne razumijem kako se real nije ukljucio u ovu utrku i doveo bastiana schweinsteigera jer im ionako fali igrac bas na toj poziciji koji bi s modricem drzao zadnju liniju....postava 4-2-3-1(de gea -obrana...modric,schwini-bale,kros,james-ronaldo)

  • DenisVrankic 11.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 11.07.2015.

    lani kroos a sad i ovo...a kupovine uzas...bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare