To je to što me zanima!

Bayer želi Jedvaja, Rudi Völler poručuje: On je zanimljiv igrač

On je zanimljiv igrač, potvrdio je interes za Jedvajem sportski direktor Bayera Rudi Völler koji ima dobre veze s Romom budući da je tamo bio kao igrač i trener...
Vidi originalni članak

Bayer Leverkusen želi Tina Jedvaja. Njemački Kicker piše da bi Bayer 18-godišnjeg braniča Rome na dvogodišnju posudbu.

- On je zanimljiv igrač - potvrdio je interes za Jedvajem sportski direktor Bayera Rudi Völler koji ima dobre veze s Romom budući da je tamo bio kao igrač i trener.

Nijemci Jedvaja opisuju kao braniča odlične tehnike, kreativca koji može igrati i na desnom boku ili zadnjem veznom.

Podsjećaju da je za pet milijuna eura stigao iz Dinama u Romu, ali nije dobio pravu priliku. Ove je sezone odigrao samo dvije prvenstvene utakmice, no u Bayeru vjeruju u njegov potencijal.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • strmi007 03.06.2014.

    El odigrao 10 minuta?

  • pacovikozec 02.06.2014.

    mozda ja ne razumijem dobro nogomet I te mlade igrace ali propast je otic tako mlad van,Mislim da bi trebali ostat makar do 21.godine zivota u klubu u kojem su stasali I tamo se probit I izgradit kao igrac,ovako mladi propadaju I seljakaju se po tim klubovima o posudbama jer Im netko zamaze oci sa par hiljada eura

  • zekica 02.06.2014.

    s obzirom da je u Romi odigrao svih 17-18 minuta, nije bilo teško zaključiti da je zanimljiv igrač. Pitam se koliko bi tek bio zanimljiv da je igrao u prvih 11 čitavu sezonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare