To je to što me zanima!

Bayern i Juventus više se brinuli kako ne primiti gol

U drugom kolu skupine A Lige prvaka Bayern je dočekao Juventus. U tvrdoj utakmici bez golova, obje ekipe mogu biti zadovoljne podjelom bodova
Vidi originalni članak

Bayern i Juventus odigrali su jednu tvrdu utkamicu u kojoj je jednom i drugom klubu bilo važnije ne izgubiti, što se posebno odnosi na Juventus. 'Stara dama' je u prvom kolu remizirala s Bordeauxom i ovaj bod na Allianz Areni im je kao kuća. Trener Bayerna Van Gaal započeo je dvoboj s napadačkim dvojcem Klose - Müller, na klupi su bili Olić i Pranjić. Pokušavali su Ribery i Robben probiti bokove Juventusa, ali Talijani su odolijevali svim napadima. Stiskao je Bayern, ali nikako nisu Bavarci uspijeli konkretizirati pojedine bljeskove nadmoći. Ušao je i naš Olić pred kraj prvog poluvremena, nakon ozljede Robbena, ali nije se uspio iskazati. Danijel Pranjić cijelo je vrijeme bio na klupi. Osim sjajnog poteza Riberya iz prvog dijela, kad je prošao kroz dvojicu i lobao Buffona, ali je lopta prošla iznad prečke, te udarca Camoranesija, na odmor se otišlo mirno, s nulom. A kako se otišlo na poluvrijeme, tako je i završila utakmica. U drugoj utakmici skupine A Bordeaux je teškom mukom pobijedio Maccabi. Zabio je šest minuta prije kraja Ciani te tako Francuzima donio važne bodove.

Skupina A Lige prvaka:
Bayern - Juventus 0-0
Bordeaux - Macabi 1-0 (Ciani 83')

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Knight Cross 02.10.2009.

    Juventus najgori klub na svijetu nikad u zivotu ih nisam vidio da ne igraju bunkericu toliko su je usavrsili da je to strasno treba ukint taj klub!!! antipropaganda za nogomet!

  • smutljivi 01.10.2009.

    Opet stari dokazani Murphyjev zakon. Na drugim tekmama pljušte golovi a mi gledaqmo uspavanku. Dobro je režiser prikazao lika na tribini kako zijeva..

  • Bara123 01.10.2009.

    Hajmo Juve...Najbolji STE!!!...AVA JUVEE

Komentiraj...
Vidi sve komentare