To je to što me zanima!

Bayern i Leipzig 'kiksali' kod kuće, Jakićev Eintracht slavio

Bavarci su i dalje vodeći, u odnosu na Dortmund imaju 9 bodova više. Borussia neće igrati ovog vikenda jer je njihova utakmica odgođena zbog slučajeva Covid-19 u Mainzu
Vidi originalni članak

U derbiju 26. kola Bundeslige u Münchenu su Bayern i Bayer odigrali 1-1.

Momčad iz Leverkusena uspjela je otići neporažena s Allianz Arene, te su ostali na trećem mjestu tablice. Niklas Süle je otvorio golom za Bayern u 18. minuti, a Thomas Müller u 36. minuti zabio je svoj prvi autogol u karijeri za izjednačenje Leverkusena.Bilo je to tek drugi puta da je Bayern remizirao utakmicu u ligi od prvog kola sezone u kolovozu, kada su kod Borussije Moenchengladbach odigrali 1-1, a ujedno im je bio i prvi remi u ligi kod kuće.

U utorak navečer Bayern je domaćin Salzburgu u revanš utakmici osmine finala Lige prvaka, nakon što je u prvoj utakmici bilo 1-1.Josip Stanišić je ostao na klupi Bayerna.

Bavarci su i dalje vodeći, u odnosu na Dortmund imaju 9 bodova više. Borussia neće igrati ovog vikenda jer je njihova utakmica odgođena zbog slučajeva Covid-19 u Mainzu, s kojim su se trebali suočiti u nedjelju.

Niti četvrtoplasirani RB Leipzig nije uspio pobijediti kod kuće, odigrali su također 1-1 protiv petoplasiranog Freiburga, pa obje momčadi sada imaju po 41 bod.Poveli su gosti golom Bošnjaka Demirovića, a  u 90. minuti domaće je spasio Angelino. Joško Gvardiol je odigrao svih 90 minuta za domaće.

TVRDE ŠPANJOLCI I ENGLEZI Gvardiol obara najveći hrvatski transfer! Spursi žele 'vatrenog' STRADALA LEĐA Gvardiol majstorski asistirao pa se ozlijedio, Leipzig u polufinalu

Eintracht je bio vrlo uvjerljiv na gostovanju kod Herthe (4-1), a Kristijan Jakić je odigrao cijelu utakmicu za goste.

PROMETNA NESREĆA Ribery ozlijedio glavu, vozač mu se zabio u semafor u Italiji

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare