To je to što me zanima!

Bayern izgubio, a igrači nakon poraza otišli na Ibizu! Žestoko ih kritiziraju u Njemačkoj...

sportski direktor Hasan Salihamidžić je branio igrače kazavši kako je putovanje dogovoreno prije utakmice protiv Mainza opisavši "teambuilding" na Ibizi kao "jačanje kolektiva"
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayerna na meti su kritika zbog kratkog odmora na Ibizi na koji su otišli nakon subotnjeg poraza od Mainza (1-3) u susretu 32. kola Bundeslige.

Bayern je osigurao svoju desetu uzastopnu titulu njemačkog prvaka tri kola prije kraja prvenstva, a potom je u subotu izgubio od Mainza 1-3. Usprkos porazu, trener Julian Nagelsmann je svojim igračima dao slobodne dane što je većina njih iskoristila putovanjem na Ibizu.

Legendarni njemački nogometaš Lothar Matthäus je osudio takav potez igrača nakon loše igre i poraza od Mainza.

- Da sam na Nagelsmannovom mjestu, poduzeo bih oštre mjere i ukinuo bih igračima slobodne dane nakon takve utakmice - rekao je Matthäus.

S njim se složio ui Felix Magath.

- Ne znam kako jedna momčad može reći: za nas sezona završava tri tjedna ranije - kazao je sadašnji trener Herthe Berlin.

Međutim, sportski direktor Hasan Salihamidžić je branio igrače kazavši kako je putovanje dogovoreno prije utakmice protiv Mainza opisavši "teambuilding" na Ibizi kao "jačanje kolektiva".

Dva kola prije kraja prvenstva Bayern ima 75 bodova, 12 više od Borussije Dortmund.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • GeneralPraljakUskoplje 03.05.2022.

    Pa vec su prvaci njemacke … tako i treba

  • NIKE 02.05.2022.

    Odavno je to postala elita koja je zaboravila da je imućna baš zbog navijača s tribina.

  • crni77777777 02.05.2022.

    jeli klub vodi izetbegovićev sljedbenik to će na kraju biti katastrofa u njemačkoj 10 milijuna pustekijasa i na kraju će biti ss protiv ms

Komentiraj...
Vidi sve komentare