To je to što me zanima!

Bayern je prelomio! Kovačev pomoćnik ostat će na klupi...

Činjenica da su naši igrači bili ovako uvjerljivi zadnjih tjedana pokazuje da idemo u pravom smjeru s Hansijem Flickom za kormilom. On zaslužuje naše povjerenje, rekao je sportski direktor Hasan Salihamidžić
Vidi originalni članak

U Bayernu smo jako zadovoljni s radom Hansija Flicka. Za njegovo vrijeme razvili smo se fantastično, i u kvaliteti igre i u rezultatima. Uvjeren sam da će Bayern s njime nastaviti gdje je stao zadnjih nekoliko utakmica, igrajući uspješan i atraktivan nogomet, rekao je Karl-Heinz Rummenigge, prvi čovjek Bayerna.

Flick je preuzeo klupu nakon Kovačevog odlaska, a trebao je biti privremeno rješenje, no uprava kluba ipak je nakon utakmice s Bayernom odlučila kako je Flick trajno rješenje.

- Činjenica da su naši igrači bili ovako uvjerljivi zadnjih tjedana pokazuje da idemo u pravom smjeru s Hansijem Flickom za kormilom. On zaslužuje naše povjerenje - rekao je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Oglasio se i sam Flick:

- Sretan sam što mi vjeruju u klubu. Uživam u ovome i došli smo do dobre pozicije za nastavak sezone. Sad punimo baterije i spremamo se za ostatak, pokušat ćemo osvojiti što više.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • krauss 22.12.2019.

    Kad nece nitko u taj sugavi Bajern

  • jami089 22.12.2019.

    A kad vas niti jedan bilo ćemu vrijedan trener ne želi ili ga Bayern ne želi platit.Normalno da će vam ovaj ostat trener.

  • OnlyOneMoreBayernFan 22.12.2019.

    Ovako trener Bayerna može biti bilo tko... igra ekipe očajna, mučenje protiv slabijih ekipa, puno poraza... srećom im se dešava da već 2 tekme zaredom zabijaju pred kraj tekme, inače bi Hans već bio F..u..c..k (ed)..

Komentiraj...
Vidi sve komentare