To je to što me zanima!

Perišiću dupla kruna! Asistirao Lewandowskom u finalu Kupa

Poveo je Bayern već u 16. minuti golom Alabe. Bavarci su imali slobodnjak malo izvan šesnaesterca, a Alaba je prekrasno potegnuo i proparao mrežicu. Osam minuta kasnije zabija Gnabry
Vidi originalni članak

U finalu Njemačkoga kupa Bayern je pobijedio Bayer Leverkusen 4-2 i tako osvojio još jednu duplu krunu.

Bavarska momčad u izvrsnoj je formi te je od povratka nakon pauze zaredala čak 11 pobjeda u službenim utakmicama, a moćno je krenula i u današnji ogled.

Poveo je Bayern već u 16. minuti golom Alabe. Bavarci su imali slobodnjak malo izvan šesnaesterca, a Alaba je prekrasno potegnuo i proparao mrežicu.

Osam minuta kasnije Kimmich odlično pronalazi Gnabryja koji vuče loptu prema naprijed a potom s lakoćom, a opet briljantno, matira protivničkog golmana.

U 59. minuti Lewandowski sam kao duh iz prvog dodira s preko 20 metara puca volej, a golman na prvu zaustavlja loptu, ali prilično nespretno te ona odlazi u gol! Kakav je ovo gol...

U 63. minuti zabija Bender te smanjuje zaostatak, a Ivan Perišić koji je utakmicu započeo na klupi ušao je minutu nakon tog gola.

U 89. minuti Ivan Perišić briljantno prolazi po lijevom krilu, a potom kroz noge svog čuvara dodaje Lewandowskom koji s lakoćom zabija za 4-1, dok je konačnih 4-2 zabio Havertz iz penala u zadnjim trenutcima utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Q.P.R. 05.07.2020.

    bundesliga je smiješna liga, soccer je dosadan i predvidiv sport realno. u 99% liga se znaju prvaci prije nego natjecanje počne

  • kliksi 04.07.2020.

    Mia san mia 💪💪😉

  • Nix94 04.07.2020.

    Double je tu, a sad po triple u 8. mjesecu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare