To je to što me zanima!

Bayern München još je jedna žrtva 'Zaljevskog prokletstva'?

Bavarska je momčad u derbi protiv drugoplasiranog Wolfsburga ušla s velikih 11 bodova prednosti, no možda je toj opuštenosti pogodovalo i sunce Bliskog Istoka?
Vidi originalni članak

Bayern München je postao posljednji klub u nizu koji je postao žrtvom 'Zaljevskog prokletstva'. Bavarci su u Wolfsburgu naletjeli na 'minu', domaćin je u prvoj utakmici nastavka Bundeslige slavio s uvjerljivih 4-1. Momčad Ivana Perišića emotivno je proživjela pobjedu, posvećujući je smrtno stradalom suigraču Junioru Malandi

Bayern je u derbi protiv drugoplasiranog Wolfsburga ušao s 11 bodova prednosti, a možda je toj opuštenosti pogodovalo i sunce Bliskog Istoka. Goal.com donosi detaljnu statistiku kako su prolazili europski velikani nakon vraćanja s priprema iz tog dijela svijeta. 

Izvorni članak i pojašnjenje 'zaljevskog prokletstva' pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Shogun 02.02.2015.

    Mater im švapsku s.e.baše me za 1200,00 kunica.

  • NikolaNikola 31.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • lukica25 31.01.2015.

    kakve su to gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare