To je to što me zanima!

Bayern odredio visinu odštete za Lewu, a o dolasku Manea odlučivat će senegalski narod

Čuo sam da šezdeset ili sedamdeset posto Senegalaca želi da odem iz Liverpoola. Bit će kako narod želi, rekao je Mane na konnferenciji za medije uoči kvalifikacija za Kup nacija.
Vidi originalni članak

Poljski reprezentativac Robert Lewandowski (33) definitivno je odlučio napustiti redove Bayerna koji je odustao od pokušaja da ga zadrži kako ga dogodine ne bi izgubili bez odštete. 

POGLEDAJTE VIDEO: Robert Lewandowski

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jedno je jasno, moja priča s Bayernom je gotova. Nakon svega što se dogodilo posljednjih mjeseci, ne zamišljam daljnju suradnju. Vjerujem da je transfer najbolje rješenje - kazao je nedavno Poljak kojemu ugovor istječe za godinu dana. 

Prema pisanjima katalonskog Sporta, visinu odštete postavili su na 40 milijuna eura, a kao potencijalni kandidat za transfer Poljaka već neko vrijeme spominje se Barcelona. S obzirom na to da su i dalje u velikim dugovima, visina odštete za Katalonce bi bila problematična. 

U bavarskom velikanu kao zamjena za Lewandowskog mogao bi doći senegalski reprezentativac Sadio Mane koji je otvoreno potvrdio da bi ovog ljeta mogao napustiti redove Liverpoola. 

- Čuo sam da šezdeset ili sedamdeset posto Senegalaca želi da odem iz Liverpoola. Bit će kako narod želi - rekao je Mane na konnferenciji za medije uoči kvalifikacija za Kup nacija. 

Prema pisanjima Daily Maila, Liverpool je za Manea povisio cijenu na 42,5 milijuna eura, a pregovori su u tijeku. Senegalac je na Anfieldu dobio veliku konkurenciju, Luisa Diaza koji je ovog zimskog prijelaznog roka stigao iz Porta te izborio mjesto u prvoj momčadi. 

Mane je iz Southamptona u Liverpool stigao 2016. godine, a prethodno je igrao za RB Salzburg i Metz, u koji je došao iz senegalskog Generation Foota. Ove je sezone u 51 nastupu zabio 23 gola i ostvario pet asistencija. Bio je i kapetan senegalske reprezentacije s kojom je u veljači osvojio Afrički kup nacija. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • odcentramalonadesno 10.06.2022.

    Redsi su jasno rekli "Koliko vi tražite za Lewu sa 33g toliko cemo mi od vas za Manea sa 30.g.

  • Vozzdra 04.06.2022.

    financijski fair play je laž...za Barcu se priča godinama da su u teškim dugovima i da trebaju prodavati igrače, a oni kupuju kako im volja

  • 04.06.2022.

    da narod senegalski kaže da im podjeliš godišnju plaću malo bi se zaj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare