To je to što me zanima!

Bayern opet pokazuje interes za Lovrena, Lyon se premišlja

Bayernovi problemi u dovođenju igrača nagnali su vodstvo minhenskog kluba da se okrene ponovno hrvatskom ireprezentativcu u redovima Lyona, Dejanu Lovrenu
Vidi originalni članak

Kako prenosi francuski dnevnik Le Progres minhenski Bayern ima preoblema u pregovorima s Manchester Cityem za Jeromea Boatenga i Chelseom za Alexa.

Lovren se povezivao s Bayernom već u lipnju, a prema pisanju Le Progresa francuski bi klub, kojem je sada novac prijeko potreban, ovog puta mogao popustiti.

U redove francuske momčadi 22-godišnji je Hrvat došao u siječnju 2010. godine za deset milijuna eura. Ugovor s Lyonom ima do ljeta 2014. godine, no Bayern ima vrlo velike šanse oteti im igrača i prije isteka ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • izvor istine 14.07.2011.

    Lovren cist promasaj za Lyon.I veliki uspjeh naravno za najboljeg menadzera u svijetu Mamica. Da kupe Lovrena pa na klupi kao i Pranjic.

  • KristijanSučić 13.07.2011.

    U bayern-u bi mu bilo bolje nego u lyon-u, ali najbolji bi mu potez bio da se vrati u dinamo, dinamu niko nebi bio ravan ;) :)

  • No NaMe_4 13.07.2011.

    To bi mu bio pametan potez dolaskom u Bayern. Klub je jači od Lyona, liga je jača, a najvažnije je da ga tamo novinari nebi toliko uništavali i krotizirali ko ovi Francuzi. Usto Bayern treba stopera već par godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare