To je to što me zanima!

Bayern osigurao naslov prvaka, Bavarci slave peti put u nizu

I petu sezonu za redom Bayern München je prvak Njemačke. Bavarci su današnjom pobjedom 6-0 protiv Wolfsburga na svojoj Allianz Areni osvojili naslov tri kola prije kraja prvenstva
Vidi originalni članak

Bayern München obranio je naslov prvaka Njemačke. Tri kola prije kraja Bavarci su pobjedom 6-0 na Allianz Areni protiv Wolfsburga skočili na 10 bodova prednosti pred Red Bull Leipzigom čime je njihova prednost već sada nedostižna.

Momčadi Carla Ancelottija ovo je 27 naslov njemačkog prvaka i peti uzastopni, a treći put pehar su osigurali protiv Wolfsburga, no za razliku od prethodna dva puta, ovoga puta bilo je to na svom stadionu.

Za ključnu pobjedu Wolfsburgu su zabijali Alaba, Robben, Müller, Kimmich i Lewandowski dvaput, no važan detalj došao je i prije samog početka susreta na Allianz Areni. Utakmica Leipziga i pretposljednjeg Ingolstadta završila je 0-0 i već tada bilo je jasno da će Bayern osvojiti naslov pobijedi li 'vukove'.

Posljednji klub koji je Bayernu uzeo naslov bila je Borussia Dortmund, a to je bilo još u sezoni 2011/12.. Od tada Bavarci ostatku Njemačke 'dosađuju' nevjerojatnom dominacijom.

Naslov Bundeslige će biti i jedni kojeg će igrači Bayerna ove sezone uzeti s obzirom na to da su u Ligi prvaka ispali u četvrtfinalu, a u njemačkom kupu u polufinalu natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tomicalomica 30.04.2017.

    Wolfsburg - Bayern 0 : 6 , utakmica je bila u Wolfsburg areni

  • Xyster 29.04.2017.

    Ovaj Wolfsburg je stvarno propao, a samo prije dvije sezone su bili drugi. Gdje su samo nestali oni miljuni od De Bruyna i Perišića.

  • eon 29.04.2017.

    Bavarsko doping čudovište......

Komentiraj...
Vidi sve komentare