To je to što me zanima!

Bayern 'petardirao' Leverkusen, Lewa zabio čudesan gol petom!

Lewandowski posljednja dva kola nije uspio zabiti, no ovo je nadoknadio apsolutno sve. 'Bavarci' su razmontirali Bayer već u prvih pola sata igre, Poljakov gol vrijedi pogledati nekoliko puta
Vidi originalni članak

U derbiju osmog kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern München je na gostovanju pobijedio Bayer Leverkusen 5-1 vrativši se na vrh Bundeslige.

POGLEDAJTE VIDEO: Rodbina Josipa Stanišića u Osijeku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Bavarci' su odigrali fantastično prvo poluvrijeme u kojem su postigli pet golova, a potom su u nastavku spustili "nogu s gasa".

Bayern je pet golova zabio u prvih 37 minuta utakmice, a u povijesti Bundeslige samo su dva kluba brže zabila pet golova u jednom susretu - Borussija Dortmund protiv Schalkea 1964. godine (23 minute), te Karlsruhe iste godine protiv Eintrachta (30 minuta).

Prva dva gola zabio je Robert Lewandowski (3, 30), koji je tako stigao do brojke od devet golova ove sezone, koliko je zabio i napadač Borussije Dortmund Erling Haaland.

Onaj vodeći bio je posebno spektakularan. Lewandowski je posljednja dva kola ostao bez pogotka, no ovo je nadoknadio apsolutno sve. Igrala se treća minuta kada je Upamecano poslao centaršut u sredinu, a Lewa majstorijom zabio za vodstvo. Poljak je u letu petom pogodio loptu i čudesno zatresao mrežu!

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Na 3-0 je povisio Thomas Muller u 34. minuti, a a među strijelce se upisao i Serge Gnabry u 35. te 37. minuti. U nastavku susreta Patrik Schick je u 55. minuti zabio utješni pogodak za "apotekare".

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić je za Bayern igrao od 40. minute zamijenivši ozlijeđenog Alphonsa Daviesa.

Na ljestvici vod Bayern sa 19 bodova, Borussija Dortmund ima 18, a Bayer Leverkusen i Freiburg po 16 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MatijaKezele 17.10.2021.

    Bayer se opet uplasio šanse da pobjegne bayernu

  • Realno1985 17.10.2021.

    Fortuna, volio bi da pogodiš, ali ovaj Bayern melje sve pred sobom. Mislim da će uzet i Ligu prvaka ove sezone. Iako stavljaju PSG i City kao favorite.

  • 17.10.2021.

    pucanje po golu kao na svadbi! 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare