To je to što me zanima!

Bayern prijeti: Ako Ter Stegen zamijeni Neuera, slijedi bojkot!

Marc-André ter Stegen godinama je zamjena Manuelu Neueru u njemačkoj reprezentaciji. Prvi čovjek Bayerna pod svaku cijenu želi da to i ostane, čak i u prijateljskim utakmicama
Vidi originalni članak

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw (59) najavio je kako će u jednoj od predstojeće dvije utakmice, prijateljskoj protiv Argentine 9. listopada i kvalifikacijskoj u Estoniji 13. listopada, dati šansu Marc-Andréu ter Stegenu (27) na golu.

To se nije svidjelo predsjedniku Bayerna Uliju Hoeneßu (67) koji, dakako, favorizira svoga golmana Manuela Neuera (33), koji je i kapetan. Smatra da bi Neuer trebao braniti u svakoj utakmici "elfa".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikad to ne bismo prihvatili. Prije nego što se to dogodi, više nećemo slati igrače u reprezentaciju - rekao je Uli Hoeneß za Bild.

No generalni menadžer njemačke reprezentacije, legendarni bivši reprezentativac Oliver Bierhoff (51), nije zabrinut takvom najavom.

- Klub mora pustiti igrače u reprezentaciju, takva su pravila Fife - kaže Bierhoff.

Neuer je u reprezentaciji od 2009. i skupio je 90 nastupa, a Ter Stegen od 2012. i ima svega 22 nastupa. Posljednji je put u službenoj utakmici branio još prije dvije i pol godine, otad uglavnom s klupe gleda Neuerove bravure.

Nijemci nakon pet kola kvalifikacija za Euro u skupini C imaju četiri pobjede i poraz te dijele prvo mjesto sa Sjevernom Irskom, dok Nizozemci na trećem mjestu imaju tri boda manje i utakmicu manje. U studenom ih očekuju dvije domaće utakmice koje bi mogle odlučiti o plasmanu na završni turnir, protiv Bjelorusije (16. studenog) i Sjeverne Irske (19. studenog).

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zgb2zoran 25.09.2019.

    Neuer nikad nije bio nešto, pušio je golove da ti mozak stane, sve je to više bio pritisak jakih klubova

  • danko1471991 25.09.2019.

    Kakvo djetinjasto ponašanje , pa nema u reprezentaciji privilegija i hijerarhije... nastupati moraju igrači koji su u formi, a ne igrači koji imaju zaleđe... ali dobro je znati da toga ima svuda, a ne samo kod nas..

  • ITALO DISCO_90 25.09.2019.

    nece vjecno trajati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare