To je to što me zanima!

Bayern razbio Dortmund u Der Klassikeru za 10. titulu u nizu!

Najslađi mogući način. Bavarci su 32. titulu u svojoj povijesti osigurali uvjerljivom pobjedom u derbiju protiv Borussije i s nedostižnih 12 bodova prednosti zaključili ovogodišnju utrku
Vidi originalni članak

Tri kola prije kraja Bundeslige, Bayern München osigurao je naslov prvaka. Bavarci su uvjerljivom predstavom srušili ljutog rivala Borussiju Dortmund u Der Klassikeru 3-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Serge Gnabry je u 15. minuti doveo Bayern u vodstvo. U 34. minuti je prednost domaćina udvostručio Robert Lewandowski. Emre Can je iz kaznenog udarca u 52. minuti smanjio zaostatak gostiju, a konačnih 3-1 postavio je Jamal Musiala u 83. minuti.

Hrvatski reprezentativci Josip Stanišić i Marin Pongračić ostali su na klupama za pričuve Bayerna i Borussije.

Bayernu je ovo 32. naslov prvaka Njemačke i nevjerojatni deseti u nizu. Nakon 31 odigranog kola Bayern ima 75 bodova, a Borussia je ostala na 63 boda. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Domagoj667 24.04.2022.

    Mia san mia ❤

  • billi Galeb 24.04.2022.

    Lako je biti prvak kada ti sudci pomazu i u dvije utakmice sa glavnim konkurentom sudci i var donesu dvije pobjede. Čuj sinoc u kelnu u var sobi nisubimali snimku na kojoj se vidi cist penal za dortmund nad belingamom.

  • danko1471991 24.04.2022.

    Tko prati uopce Njemacku ligu kad se zna tko ce biti prvak? Bayern je toliko dominantan da su vec i sami sebi dosadili... Nijednom treneru Bayerna osvajanje domaceg prvenstva nije neki uspjeh, vjerojatno ga ni ne dozivljavaju tako... Da bi Leipzig ili Borussia mogli nekada biti prvaci Bayern bi morao upasti u teske financijske probleme sto je naravno znanstvena fantastika, to je vjerojatno financijski najjaci klub u svijetu nogometa i to  bez privatnog kapitala... Leipzig ima bogatog gazdu, ali sto im to vrijedi kad tamosnji zakoni ne dopustaju bjesomucno pumpanje novaca u klubove... Sve je to Bayern osigurao da upravo ne bi doslo do toga i da ne izgubi primat u ligi... 

Komentiraj...
Vidi sve komentare