To je to što me zanima!

BBB-ovci ispalili raketu prema igračima, kasnije su ih vrijeđali

Dinamo je slavio u gradskom derbiju, a nakon utakmice igrači nisu htjeli pozdraviti sjever. To je razbjesnilo Boyse koji su ih vrijeđali. Potom su krenuli ispod 'zapada'
Vidi originalni članak

Cijelu su utakmicu sjajno navijali, davali ritam susretu, a onda su napravili nevjerojatnu glupost. U 60. minuti utakmice jedna je raketa ispaljena sa "sjevera" preletjela gotovo cijeli teren i pravo je čudo da nije pogodila nikog od igrača. U to vrijeme Bad Blue Boysi su upalili baklje. Nedavno su donijete mjere po pitanju unošenja pirotehničkih sredstava na stadion i bacanja na teren. Spominjalo se i moguće prekidanje utakmica, no čini se da to ne dira previše navijače. 

 I nakon utakmice bilo je burno. Igrači nisu htjeli pozdraviti sjevernu tribinu, a navijači su ih žestoko izvrijeđali. Kad su završili s igračima, prebacili su se na staru mušteriju. Utakmica je završila, a Bad Blue Boysi okupirali su mjesto ispod zapadne tribine kako bi skandirali protiv izvršnog predsjednika Zdravka Mamića. Ubrzo je njih stotinu okružila specijalna policija i spriječila veći incident.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • ti_deda 07.11.2011.

    kak oni unesu te baklje ak meni na ulazu uzmu i labello iz džepa? tu neko sere.

  • 07.11.2011.

    Svi igrači u HNL su precijenjeni, da oni igraju za plaću kao i ja od 4000kn mj. mislim da bi i nogomet bio kvalitetniji. klubovi bi bili sa dušom i srcem, isplaćene sve plaće. Cijelo vodstvo svih klubova je mafija, menadžeri tzv. Svi žive za klubove, evo primjera HAJDUK rožić fiorentini, isplaćivali plaće nepostojećim igračima, došla barca prodalo se karata i svega ostalog pa opet minus veliki.... Mamići duo ista stvar al u rukavicama, nitko nevoli ni DINAMO I HAJDUK i ostale već kako uzeti lovu od navijača koji žive za klub a jedva da imaju novaca. POzzzz i smrt takvim Hrvatima

  • 07.11.2011.

    Totalni raspad Hrvatske. Kakva nam je država, tako nam je i cijelokupno opće stanje. 1. katolička država a predsjednik agnostik, 2. katolička država a tko se drži onoga što zahtjeva katolička vjera 10 Božijih zapovijedi, nitkooo. 3. svi smo Hrvati a mrzimo jedni druge sjever, jug, istok zapad, 4. vodeće strukture Hrvatske doveli je do prosjačkog štapa HDZ i ostali, opljačkaj , zaduži i nek naro jadan vraća. 5. U svi sportovima smo postali nitko i ništa. Odošmo mi u totalni kaos, a bit će nam još gore. Nikada nismo mi Hrvati imali svoje ja , svi nas je.bu i gaze od stoljeća 7og.

Komentiraj...
Vidi sve komentare