To je to što me zanima!

BBC: Hrvati su kandidati za naslov prvaka na Euru

Otkad smo Engleze izbacili s Eura u Austriji i Švicarskoj, gotovo svi britanski mediji pomno prate zbivanja oko naše reprezentacije
Vidi originalni članak

Hrvatski heroji Darijo Srna i Ivica Olić šokirali su favoriziranu Njemačku. Pranjićevo savršeno ubacivanje Srna je hladnokrvno zabio iza nemoćnog Lehmanna, prenosi The Sun i dodaje:
- I Nijemci su imali svojih prilika, no hrvatska je obrana ostala čvrsta i pribrana. Olić je samo povećao vodstvo i tako odveo Hrvate do zaslužene pobjede.
Uz Sun svi britanski mediji hvale čvrstu hrvatsku obranu na čelu s Robertom Kovačem i Šimunićem. Metro i Daily Mail slažu se s Uefinim odabirom Luke Modrića za igrača utakmice.
- Hrvatska je impresivnom pobjedom protiv favorita Eura preuzela kontrolu nad skupinom B. Slavna pobjeda Hrvata nad Nijemcima samo je nastavak na pobjedu nad istim suparnikom na SP-u 1998. godine - prisjeća se BBC slavne pobjede Hrvatske u Francuskoj. Navode i mnoštvo neiskorištenih prilika Nijemaca te lošu obranu.
- Hrvati su sada opravdano istaknuli kandidaturu za naslov na Euru - završava BBC.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bia bia 13.06.2008.

    A da mi je vidit te puste prilike sta jke njemačka imala, daj molin te zapucali su mozda 2 ili 3 puta ozbiljno ami smo se igrali s njima ka sa malom djecom

  • god of war 13.06.2008.

    mi smo postali favoriti od onoga trena kada je bilić postao trener..samo ti konjima trebaš dokazivati i nabijat sve redom,da bi na kraju tekme skontali\"hrvati su favoriti tj kandidati za prvaka eura\"..jao jao..ovo je tek početak jedne prediven ere nog.repke! samo naprijed!!!!finale je naše,pa nek i onda portugal dođe!

  • finessa 12.06.2008.

    S ponosom narodu svom, ljubi grb na dresu tom!!!!! nema nam ravnih!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare