To je to što me zanima!

BBC rastura: Bale, Benzema i Cristiano zabili su 70 golova

DOMINACIJA Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Karim Benzema zajedno su ove sezone zabili 70 golova. U 2014. godini najviše je dao Benzema, deset golova
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo je u Ligi prvaka zabio 61 gol i tek je treći igrač koji je u tom natjecanju zabio više od 60 golova. Raul je zabio 71, Lionel Messi 66. U posljednje dvije sezone Lige prvaka Ronaldo je na gostujućim utakmicama zabio 15 golova, a Barcelona je zabila dva manje, trinaest.

- Još 87 dana - kratko je dobacio u prolazu Carlo Ancelotti nakon utakmice, a na upit za objašnjenje počeo je pričati o svojoj kući.

Aluzija je jasna. Do finala Lige prvaka u Lisabonu ostalo je točno 87 dana. Real je u strašnom naletu, 27 posljednjih utakmica nisu izgubili, 23 su pobijedili, a u španjolskom prvenstvu su vodeći prvi put nakon 20 mjeseci.

- Momčad diše kao jedan. Vidite li filozofiju novog Reala? - stavio je na Twitter Sergio Ramos.

Pod Carlom Ancelottijem Real je u 38 utakmica zabio 106 golova, a čak u 20 utakmica nisu primili gol. Iker Casillas je u Gelsenkirchenu primio gol nakon 952 minute, što mu je rekord.

- Casillas je najbolji golman na svijetu - rekao je Ramos fotografirajući se s golmanom Reala.

Real je, uz gradski rival Atletico, jedina neporažena momčad u Ligi prvaka. U svim španjolskim medijima dominira BBC - Bale, Benzema, Ronaldo. Svaki je zabio po dva gola Schalkeu, a taj trojac ove je sezone zabio 70 golova. U 2014. godini najviše je zabio Benzema, čak deset.

- Što sam rekao igračima? Ponovite ovo u nedjelju protiv Atletica - završio je Ancelotti.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • makshardcore 01.03.2014.

    koliko nogometnih antitalenata zna pravilo da igraš dobro onoliko koliko ti protivnik dozvoli? Schalke je zalutao u LP i vi sada mislite da je RM moćan.

  • sbši 01.03.2014.

    nisam neki fanatik reala,al mi se cini da je ova momcad stroj koji melje sve pred sobom.i da napokon igraju kolektivno,,i to stvarno super izgleda,i divota je za gledat

  • ecolozzi 28.02.2014.

    Mourinho ih ovako nikad nebi složio, Ancelotti je stvarno mačak unio im je reda i stvarno ih vidim u finalu lige prvaka, a nevidim baš i da će kiksati u svom prvenstvu.Sad kada je Atletico pukao svejedno mi je dali Barcelona ili Real baš sam bio guštao da netko drugi dođe u prvi plan, ali šta ćeš nemože se i piši kući propalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare