To je to što me zanima!

BBC: Škoti žele Bilića u repki! Ali on bi radije preuzeo Celtic

Na klupi Celtica trenutno se nalazi Neil Lennon koji je već osigurao titulu prvaka, a mogao bi podići i trostruku krunu, no njegov posao dugoročno i nije baš osiguran. Bilić bi mu mogao presuditi
Vidi originalni članak

Slaven Bilić povezuje se s klupom Škotske, javlja BBC.

Ipak, bivši izbornik Hrvatske radije bi posao u klubu, a Englezi tvrde kako mu je najzanimljiviji upravo škotski velikan Celtic. Privukla ga je povijest kluba, kao i njegovi navijači.

Na klupi Celtica trenutno se nalazi Neil Lennon koji je već osigurao titulu prvaka, a mogao bi podići i trostruku krunu, no njegov posao dugoročno i nije baš siguran. On je ionako bio privremeno rješenje nakon odlaska Brendana Rodgersa u Leicester.

Bilić je napustio klubu Al-Ittihada u veljači nakon loših rezultata ove sezone, no istina je da nije baš imao ni najbolje igrače dostupne. Prije toga je uz Hrvatsku vodio Bešiktaš, moskovsku Lokomotivu i Hajduk.

A Bilića u Celticu žele i neke legende West Hama i Celtica. Poput Marca Riepera, koji je tri godine proveo u West Hamu, a isto toliko i u škotskom klubu.

- Pričao sam s Bilićem o Celticu, rekao mu da je to velik klub i on je toga svjestan. Mislim da bi se uklopio tamo. Mislim da ga se West Ham prebrzo riješio, no to tako ide u nogometu kad zaredaš nekoliko loših rezultata. On je jako strastven kad je u pitanju nogomet i mislim da bi njegov stil igre jako dobro pasao Celticu - rekao je Rieper.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Max29Mir 15.05.2019.

    Pa kaj je ovima dosta trofeja?

  • adam81 14.05.2019.

    Slaven je faca bio i kao igrač a i sada kao trener

  • Mthesecond 14.05.2019.

    Imam feeling,viziju da ce jednom preuzeti Hajduk (kad uzme neke titule vani,kad se vrati) I da ce ga povesti do naslova..U nasoj lizi mu to nebi trebao biti problem..S njim ce doci I dobri igraci..Podigao bi euforiju a kasnije I pehar :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare