To je to što me zanima!

Bebeku usred utakmice uletjela polugola djevojka na travnjak...

Polugola navijačica uletjela je na teren za vrijeme utakmice između Slovana iz Bratislave i PAOK-a, a tu utakmicu sudio je hrvatski sudac Ivan Bebek...
Vidi originalni članak

Hrvatski sudac Ivan Bebek sudio je utakmicu playoffa Europske lige između Slovana iz Bratislave i PAOK-a. Susret je završio 1-0, prošlo je sve mirno, a onda ga je dočekalo iznenađenje na samom kraju utakmice. 

Jedna zaigrana navijačica skinula je majicu i u grudnjaku uletjela na travnjak. Doduše, zaštitari nisu 'spavali' kao na finalu Lige prvaka kada je polugola Kinsey Wolansky ušla u teren i neometano šetala, već su ovaj put odmah reagirali i izveli navijačicu van terena. Pokušala je doći do nekog od igrača, ali zaštitari zaposleni u Bratislavi očito su u dobroj kondicijskoj formi i odmah su je uspjeli uhvatiti.

Zgodna navijačica dobila je tako svojih pet minuta slave koji su pak trajali tek nekoliko sekundi, no barem je pridobila pažnju igrača i suca Ivana Bebeka koji je zbog nje morao nakratko prekinuti utakmicu. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Zaigrana djevojka kao da je dala motiv više igračima Slovana koji su u 90+4' zabili gol i stigli do pobjede.

Bivši igrač Hajduka Marin Ljubičić odradio je svih 90 minuta za domaću momčad, dok je bivši nogometaš Rijeke Josip Mišić utakmicu odgledao s klupe.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Antonio 1 24.08.2019.

    Sta je ivan bebek i tata bi isto prije ce tati nego tebi

  • 24.08.2019.

    Samo polugola ???? Ma to nikog ne zanima

  • Brick 23.08.2019.

    Opet neka željna pažnje, po uzoru na onu neradnicu iz finala LP. Nju je trebalo zatvoriti doživotno, a ne ju pustiti nakon jednog sata uz za nju presmiješnu novčanu kaznu. Pa se ne bi ovo više događalo. A ovako će sad svaku drugu utakmicu uletati na teren ove, da ne kažem što.

Komentiraj...
Vidi sve komentare