To je to što me zanima!

Bebetova beba kojoj je posvetio gol 1994. danas vrijedi 60 mil.

Dva dana prije utakmice protiv Nizozemske Bebeto je dobio sina kojeg je nazvao po jednom od najvećih njemačkih igrača svih vremena, Lotharu Matthäusu. Bebetov mali danas je igrač Sportinga
Vidi originalni članak

Četvrtfinale Svjetskog prvenstva 1994. godine, Brazil je pobijedio Nizozemsku 3 -2, a Bebeto drugi gol slavi 'ljuljajući bebu'. U proslavi su mu se pridružili Romario i Mazinho jer im je suigrač dva dana prije utakmice dobio sina.

 

Beba zbog koje je Bebetova proslava gola postala jedan od zaštitnih znakova Svjetskog prvenstva u SAD-u i koju je nazvao po jednom od najboljih njemačkih igrača svih vremena, neuništivom Lotharu Matthausu. danas vrijedi 60 milijuna eura. 

Mattheus de Andrade Gama de Oliveira (22) prešao je iz Estorila u Sporting za milijun eura, a novi klub ugradio mu je odštetnu klauzulu od 60 milijuna eura.

Brazilac je s 12 godina prošao na probi u Flamengu iz Rija u kojem se proslavio njegov otac, ali tata mu nije dao da kaže pravo ime i prezime kako ne bi na temelju toga potpisao za klub.

Mattheus je ukupno 10 godina bio u Flamengu, otišao je u Portugal i potpisao za Estoril da bi nakon dvije sezone prešao u redove Sportinga. Za razliku od tate, igra na poziciji ofenzivnog veznjaka.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • intellectus 17.05.2017.

    A sta mozes od "ovoga" drugo ocekivati, uzas, uzas.

  • mashy 17.05.2017.

    Pa moj Snidaricu ti koji god clanak napises svi tebe komentiraju,niko clanak...pa de se zapitaj malo.meni se osobno cini da se ti neces bas kruha najest od pera.ko ni ovaj bebetov sin od lopte...pa i guilherme je imo dobar promo video a svi smo vidjeli kakav je igrac

  • kvazistručnjak 17.05.2017.

    Smrdiš MŠ( Mirko Šašavi)

Komentiraj...
Vidi sve komentare