To je to što me zanima!

Beck nije valjao Zadru, ali valja Houston Rocketsima

Meksički košarkaš prošle je sezone kratko bio u Zadru, ali se brzo sukobio s Acom Petrovićem, koji ga je potjerao. Sad je dobio priliku u NBA ligi
Vidi originalni članak

Oko Romela Becka Aco Petrović lani je želio graditi novu momčad Zadra. No brzo su se posvađali i tadašnji trener ga je potjerao nakon samo pet utakmica. Ostatak sezone je proveo u meksičkoj Guadalajari, te u Dakota Wizardsima iz NBA razvojne lige, da bi zabljesnuo u svjetskim medijima na Prvenstvu Amerika ovog ljeta, gdje je bio u jednoj od glavnih uloga u velikoj tučnjavi na utakmici Meksika i Urugvaja. Nakon toga izbačen je i iz reprezentacije.
No dobio je još jednu priliku, i to ni više ni manje nego u NBA ligi. Houston Rocketsi, koji zbog ozljeda cijelu sezonu neće moći računati na najveće zvijezde, Yao Minga i Tracyja McGradyja, pokušavaju skrpati momčad kako god znaju, pa su među mnoštvom anonimaca dali priliku i 27-godišnjem Meksikancu. No Beck nema zagarantirani ugovor, nego će se s britanskim reprezentativcem Popsom Mensah-Bonsuom, te Willom Conroyom i Garrettom Templeom boriti za jedno nepopunjeno mjesto u momčadi.
Moguće je da Beck ne dočeka ni kraj trening-kampa s Rocketsima, jer je priliku dobio sam zato što je njihov prvi izbor, Rashard McCants, ozlijeđen. No oporavi li se McCants prije početka sezone, nije isključeno da će baš on zauzeti posljednje slobodno mjesto u sastavu "Raketa".

Idi na 24sata

Komentari 3

  • LeBron 04.10.2009.

    doture ni trener ne smije biti iznad momčadi,

  • dotur 03.10.2009.

    Neš ti meni Becka. Lik je spaljevina žešća. Malo prosurfajte po netu, pa ćete naći da se posvađao praktički s cijeom meksičkom reprezentacijom. A osim toga, u tim kampovima sudjeluju svakakvi igrači. To ne znači da će igrati za Rocketse. Niti pola posto šanse realno gledajući. Aco je bio u pravu, jer niti jedan igrač ne smije biti iznad momčadi. Aj dobro, osim Jordana...

  • fzd 03.10.2009.

    nije valja aci petrovicu ne zadru.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare