To je to što me zanima!

Becker: Borna Ćorić bi mogao naslijediti Novaka Đokovića...

Borna Ćorić, Dominic Thiem, Nicholas Kyrgios, Sascha Zverev i Taylor Fritz imaju dovoljno odlučnosti zavladati tenisom. U pitanju je sljedeća generacija koja pršti talentom, kaže Becker
Vidi originalni članak

Legendarni tenisač Boris Becker iznio je svoje mišljenje o eventualnom Đokovićevom nasljedniku. Becker smatra kako svijetu tenisa slijedi jedna iznimno talentirana generacija tenisača. Među njima je i Borna Ćorić, najbolji tinejdžerski tenisač na svijetu.

- Borna Ćorić, Dominic Thiem, Nicholas Kyrgios, Sascha Zverev i Taylor Fritz imaju dovoljno odlučnosti zavladati tenisom. U pitanju je sljedeća generacija koja pršti talentom - istaknuo je petoricu tenisača najmlađi pobjednik Wimbledona u povijesti (1985. godine, kada je imao samo 17 godina) pa dodao:

- Grigor Dimitrov, Kei Nishikori i Miloš Raonić ne pripadaju sljedećoj generaciji, ali imaju i više nego dovoljno talenta za osvojiti Grand Slam.

Inače, Boris Becker je trener Novaka Đokovića, a dok je igrao bio je prvi tenisač svijeta. Šest puta je osvajao neki Grand Slam: tri puta Wimbledon, dva puta Australian Open i jednom US Open. Na Roland Garrosu nije došao dalje od polufinala.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • be yourself 03.04.2016.

    Za prvo mjesto treba imati fiksiranu glavu a to mnogi mladići nemaju.

  • M 01.04.2016.

    Kyrgios je od njih svih bolji, samo šteta što je veliki propuh u glavi, Zverev, za njega nez šta da kažem jer igra previše toplo hladno. Borni je slava već lupila u glavu i neće ni prismrditi novaku. Najprije će Thiem biti novi đoko, mali igra fantastično i biti će nešto od njega.

  • rashomonn 01.04.2016.

    Najverovatnije dolazi period češćih smena na vrhu atp liste kada nova generacija preuzme primat na turu.Turniri na kojima 5-6 igrača ima podjednake šanse uz pokoji ispad "ludog" Kyrgiosa mogu biti jako neizvesni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare