To je to što me zanima!

Becker, Tyson, Iverson: Imali su baš sve, a onda su 'propali'

Od naših sportaša najviše su financijskih problema imali Goran Ivanišević i Iva Majoli. Oni su svojim nastupima u karijeri osvojili pozamašne svote, ali su upali u probleme. Ivi Majoli je i stan u Zagrebu završio na dražbi
Vidi originalni članak

Imali su lovu, a nisu znali s njom. Milijune na raznim računima, trošili su većinom na gluposti, ulagali su u stvari i biznise koji su propadali, pa su na kraju i samo propali, odnosno proglasili su bankrot.

Priča je to o poznatim sportašima, onima koji su se godinama na raznim borilištima trudili da zarade novac, a onda su bez njega ostali kao da ga nikada nisu niti imali. Mike Tyson i Allen Iverson, to su samo neki od sportaša koji su proglasili bankrot, koji su ostali bez stotina milijuna dolara.

Od naših sportaša najviše su financijskih problema imali Goran Ivanišević i Iva Majoli. Oni su svojim sjajnim nastupima u karijeri osvojili pozamašne svote, ali su onda upali u probleme. Iva Majoli je bila u toliko velikim problemima da joj je čak i stan u Zagrebu završio na dražbi. No, kad su u pitanju tenisači, “kralj bankrota” je ipak veliki Boris Becker.

On se godinama pokušava izvući iz dugova, a barem nekakvo rješenje je još prije dvije godine potražio prodajom svojih sportskih trofeja. Novu ‘turu’ stavio je na prodaju u ponedjeljak. Na aukciji su se našli trofeji i sportska oprema čija se vrijednost procjenjuje na 200.000 funti. Becker prodaje trofeje s Wimbledona, i US Opena, ali i sportsku opremu među kojima su čak i znojnice i čarape. Osvojio je šest Grand Slam naslova i njegovo se bogatstvo nekada procjenjivalo na 100 milijuna eura.

Bankrotirao je 2017. Trošili su na žene, piće, automobile i mnogi veliki nogometaši poput Georgea Besta, ali su i manje zaradili.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zeljkic 27.06.2019.

    ma ko ih sve ..be.... tako završe bahati idioti koji misle da su vječni.. da su kopali i orali znali bi ju cijeniti

  • gong3plus 27.06.2019.

    Takvi tipovi su za specijalnu školu.

  • Link1 27.06.2019.

    Baš mi ih je žao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare