To je to što me zanima!

Beckham kao Maldini: Ako budem pazio, igram do 40.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kroz tri mjeseca provedena na posudbi u Milanu, David Beckham je doista puno naučio od Paola Maldinija i želi biti jednako dugovječan kao Talijan
Vidi originalni članak

Ikona engleskog nogometa tijekom tri mjeseca u Milanu puno je naučila od Paola Maldinija, koji se umirovio kao 41-godišnjak. Becks misli da može jednako dugo igrati.
- Liječnici u Milanu rekli su mi da imam sličan organizam kao Maldini i da ću moći igrati koliko god želim budem li pazio na sebe - ispričao je David Beckham (34), koji se strogo brine o svojemu tijelu.
- Desetak dana prije nego ću se vratiti igrati za LA Galaxy svaki dan sam vozio bicikl po 15 km, trčao, radio u teretani, pa sat vremena pilatesa... Vježbe istezanja i disanja vrlo su važne - rekao je Becks, koji ljeti igra u SAD-u, a zimi u Europi.
- Tako sam spreman da mogu igrati bez odmora - dodao je.
Vjeruje da će igrati do 40., ali i prestati čim osjeti da više ne može igrati na najvišoj razini. U međuvremenu je zbirci tetovaža na rukama dodao ruže kao poklon supruzi Victoriji za 10. godišnjicu braka. Tako joj je, bez obzira na bol, pokazao koliko je voli jer Posh obožava ruže.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ddino 20.07.2009.

    ma šta ćeš ti....aj odi lickaj kosu tamo i lezi sa viktoriom...

  • user_18412 20.07.2009.

    ma joj, ok sigurno postoje iznimke, nismo svi isti.. al da maldini s 4 banke sprinta 90 minuta i tak par puta tjedno.. hmm. stvarno dobar organizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare