To je to što me zanima!

Beckham počeo trenirati s drugom momčadi Arsenala

U dresu s brojem 23 Beckham je u petak odradio trening uz igrače druge momčadi Arsenala u trening kampu u londonskom predgrađu Colneyju
Vidi originalni članak

U klubu su za Beckhama pripremili njegov omiljeni broj koji je nosio igrajući za Real i koji još uvijek nosi u LA Galaxyju.
S igračima koji su kod Arsenea Wengera u drugom planu i koji nastupaju uglavnom u Carling Cupu Beckham radi od srijede, a radit će i nadalje tijekom siječnja kako bi se optimalno pripremio za početak priprema njegova američkog kluba LA Galaxyja. Prvom sastavu, pa tako i našem Eduardu da Silvi, Beckham će se na treninzima priključivati samo u situacijama kad francuskom treneru ponestane igrača.
Beckham će u Los Angeles krenuti sredinom veljače, kada će trener Galaxyja Ruud Gullit okupiti kalifornijsku momčad uoči pripremnih utakmica za novu sezonu.
Aluziju da bi 33-godišnjem Davidu Beckhamu mogao ponuditi ugovor obzirom da trenira pod njegovim nadzorom, Wenger je otklonio samo se nasmijavši.
- S nama radi kako bi održao fizičku kondiciju i spreman dočekao novu sezonu u američkoj ligi. Zato ćemu mu u siječnju pomoći na tom planu – rekao je Wenger na konferenciji za novinare.
Na pitanje dolazi li u iskušenje ponuditi mu ugovor kad ga vidi kako vrijedno trenira, Francuz je odgovorio negativno spontano se nasmijavši.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare