To je to što me zanima!

Bečki derbi: Huligani divljali u Austriji, desetero ozlijeđenih...

Austria je pobijedila u bečkom derbiju protiv Rapida 3-2, ali utakmicu su obilježili huligani. Navijači Austrije s nekoliko signalnih raketa gađali su pristalice Rapida
Vidi originalni članak

Rapid i Austria odigrali su 311. gradski derbi u 15. kolu austrijskog prvenstva. Austria je pobijedila 3-2, ali utakmicu na stadionu Ernst-Happel u Beču obilježili su navijački neredi, prekid utakmice, desetero ozlijeđenih i dvoje uhićenih.

Navijači bečke Austrije uoči utakmice prosvjedovali su transparentom protiv zabrane ulaska na stadion, koju je klub izrekao za neke od navijača. Nakon što je Austria povela 2-0 golovima Damarija , navijači Austrije ispalili su nekoliko signalnih raketa u sektor gdje su bili navijači Rapida te su krenuli prema njima.

Policija je uspjela spriječiti bliski kontakt dvije suprotstavljene skupine, a sudac je nakratko morao prekinuti utakmicu. Policija je izvijestila kako je uoči utakmice 70 ljudi koji su stigli iz Mađarske , vraćeno natrag jer su posjedovali nedozvoljene predmete.

Austria je povela 3-0 u bečkom derbiju , Royer je u 78. zabio u uvjerljivoj predstavi protiv Rapida. Domaća momčad zabila je dva gola u zadnjih 10 minuta (Alar, Berič) te tako "uljepšala" poraz. Rapid je peti na ljestvici, Austria je na šestom mjestu u ligi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • boys 10.11.2014.

    pazi ovo dvoje uhičenih,

  • spalato60 10.11.2014.

    Mihajlo Platiniković će sigurno Hajduku odrezat bar 4 utakmice bez publike.

  • fiume87 10.11.2014.

    ma kakvi huligani, toga nema u Austriji :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare