To je to što me zanima!

Becks: Ne mogu dočekati utakmicu s Juventusom

Englez David Beckham kaže da se jako raduje nedjeljnom derbiju protiv Juventusa, u kojem očekuje novu pobjedu svoga kluba
Vidi originalni članak

Milan će u derbiju 35. kola Serije A biti domaćin Juventusu u nedjeljnom večernjem terminu. Bit će to i izravna borba za drugo mjesto na ljestvici, a Beckhamov sastav derbi dočekuje s četiri boda prednosti. Pitanje prvaka je vjerojatno već riješeno jer Inter ima sedam bodova više od Milana, a 11 više od Juventusa. Inter bi, u slučaju Milanova posrtanja, čak i teoretski u 35. kolu mogao postati novi - stari prvak.
- Utakmica protiv Juventusa je povijesna. Na to sam čekao otkad sam stigao u Milan. Bit će to ključni dvoboj za nas jer želimo zadržati drugo mjesto na ljestvici. Sučeliti se Juventusu je uvijek sjajno iskustvo. Igrao sam protiv njega i u Manchester Unitedu i u Realu, zato sam siguran da će i ovom prigodom atmosfera biti veličanstvena - najavljuje Beckham.
Slavni engleski nogometaš dodaje da je nastupanje u istom sastavu s Paolom Maldinijem njegov "highlight" epizode u Milanu.
- Paolo je veliki igrač, veliki kapetan i veliki čovjek - zaključio je Beckham.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare