To je to što me zanima!

Bećo: U jedno sam siguran, s Ajaxom ostvarujemo rezultat!

Dinamo je nakon obaveza u NHL-u ponovno usmjeren na Ligu prvaka. U srijedu ih očekuje uzvrat protiv Ajaxa u kojem će modri tražiti svoje prve golove, ali i bodove
Vidi originalni članak

Nakon pobjede nad Istrom u prvenstvu igrači Dinama već su mislima u Amsterdamu.Na Ajax je usredotočen i strijelac prvog gola u Puli, Fatos Beqiraj.

- Pokazali smo u svim utakmicama Lige prvaka da dajemo sve od sebe, a protiv Ajaxa ćemo pokazati puno bolju igru nego u Zagrebu. Neće biti lako, trebamo se pripremiti i odmoriti i tamo putujemo po prve bodove - najavio je Beqiraj.

Crnogorski reprezentativac vjeruje kako će Dinamo u uzvrat uči spremniji nego što je bio na Maksimiru.

- Ajax voli igrati pas igru, to su ovdje i pokazali; mi se isto ne volimo braniti i igrati obrambenu igru, a ovisi o treneru koju ćemo formaciju igrati - proučili su protivnike 'modri'.

 Beqiraj je uvjeren kako će Dinamo upravo protiv Ajaxa konačno zabiti svj priv gol u Ligi prvaka.

- U jedno sam siguran,  ekipa koja će tamo igrati ostvarit će dobar rezultat. U kvalifikacijama su svi napadači davali golove, Liga prvaka je sada veći nivo i teško je postići pogodak. One šanse koje uspijemo dobiti trebamo dobro iskorisititi - spreman je Bećo.

No, ako ne bude upravo on strijelac, vjeruje kako je tandem s Krastanovićem dobitna kombinacija i kako bi upravo visoki napadač mogao stvoriti dobre prilike za 'modre'.

- Ajax će se pokušavati čuvati, oni su stvarno dobra momčad i naši napadači puno se troše. Nebitno je hoćemo li mi napadači zabiti, odlično je ako i iz nekog prekida zabijemo gol. Krstanović je dobro pojačanje i dobro je igrati pored njega jer je visok i može puno pomoći kada igra napadački dvojac - uvjeren je Fatos.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • biberrr 31.10.2011.

    Najbolje su mi izjave bile nakon utakmica LP igrali smo ravnopravno,činjenica je da je Dinamo bio teško podređena momčad u sva tri dosadašnja meča,i samo ludom srećom ima tako dobru gol razliku zasad 0-5.

  • biberrr 31.10.2011.

    Dinamo će gadno stradati na gostovanjima u Amsterdamu i Madridu,možda i zabije gol,ali primiti će punu mrežu. Jedina prilika doći do boda biti će domaći susret sa Lyonom,a i tu su šanse minimalne. Dinamo nema kvalitetu za LP i tu je u pravom smislu topovsko meso!

  • RenatoSamaržija 30.10.2011.

    Dinamo je nakon obaveza u NHL-u ponovno usmjeren na Ligu prvaka...hahahhahahaah NHL...hahahha mislim da je HNL..pa neigramo mi hokej...hahhah

Komentiraj...
Vidi sve komentare