To je to što me zanima!

Belfast Telegraph: Linfield treba čudo protiv Dinama

Kolumnist Belfast Telegrapha Steven Beacom nahvalio je igru hrvatskog prvaka i reprezentacije. Smatra da će Linfield vrlo teško protiv Dinama
Vidi originalni članak

Kolumnist Belfast Telegrapha Steven Beacom u svom je tekstu nahvalio momčad Dinama i hrvatski nogomet u cjelini.
'Modri' sutra gostuju u Belfastu gdje će odmjeriti snage protiv Linfielda.
"Kad je Linfield u prvom pretkolu Lige prvaka izvukao zagrebački Dinamo, stala su srca tisuće navijača, a sigurno najviše menadžeru kluba Davidu Jeffreyu", počinje Beacom svoju kolumnu.
Kolumnist dodaje da će se i Liverpool i Arsenal u trećem kvalifikacijskom krugu itekako bojati eliminacije od sjajne Dinamove momčadi prepune internacionalaca.
Beacom podsjeća i na sjajne partije hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu.
"Samo je čudesna turska snaga i sreća pri izvođenju kaznenih udaraca odvojila Bilićevu momčad od polufinala protiv Nijemaca. To je dalo hrvatskom nogometu novu dimenziju i samouvjerenost, a Dinamo je spreman to pokazati i u Belfastu", stoji u tekstu.
Belfast Telagraph još navodi da je Jeffrey s Linfieldom posljednjih godina osvajao domaća natjecanja. No da bi se uopće i približili Dinamu, nogometaši Linfielda morat će odigrati jednu od najboljih utakmica u povijesti. A tek moraju na uzvrat na zastrašujući Maksimir.
Beacom se osvrnuo i na najboljeg pojedinca Jeffreyeve momčadi Petera Thompsona čija je budućnost u klubu upitna.
"Ako postigne gol protiv Dinama, sigurno će otići s Windsor Parka", zaključio je kolumnist Belfast Telegrapha.

LINFIELD APSOLUTNO NAJBOLJA MOČAD U S. IRSKOJ

Linfield je apsolutno najbolja momčad u Sjevernoj Irskoj. Prošle su sezone osvojili prvenstvo, Liga kup i Sjevernoirski kup. Prvaci države su posljednje tri sezone, a u tim su sezonama uzimali i kup. Liga kup im je izmakao samo u sezoni 2006./'07. Ukupno su čak 48 puta osvojili naslov prvaka, imaju 39 kupova i devet LP-a.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • brener 16.07.2008.

    već 10ak godina ista priča!dinamo u pretkvalifikacijama dobije 2 kluba iz nigdjezemske pa onda u 3. pretkolu spuši obje utakmice, uz fraze \" nije nas htjela sreća\" itd...mislin navijam za sve naše klubove u europi, ali mislin da će i ove godine do kraja zime kući

  • Soa 16.07.2008.

    Nema se sto rec...Dinamo dobiva...Pa vidjeli ste postavu i pojacanja koja je dinamo doveo...sve sami \"purgeri\"...haha...odlicna momcad i sada ponovno u dobrim rukama...nije nas strah,bolji smo...Linfield 0 - 2 Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare