To je to što me zanima!

Belgijci uhitili i Makedonca koji je menadžer Ivanu Santiniju...

Makedonac je deveti uhićeni u akciji 'Čiste ruke', a belgijski mediji pišu da je Siljanoski aktualni menadžer Ivanu Leki i Ivanu Santiniju, koji se tako po prvi put spominje u kontekstu ovog slučaja
Vidi originalni članak

Dragan Siljanoski novo je ime koje se pojavilo u belgijskim medijima u okviru jednog od najvećih nogometnih skandala u Europi u posljednje vrijeme. Makedonac je uhićen pod sumnjom u pranje novca i suradnju s kriminalnom organizacijom odgovornom za sve ovo što se posljednjih dana događa u Belgiji.

No, Dragan Siljanoski ujedno je i menadžer Ivana Leke, a to nikako ne ide na ruku hrvatskom treneru bez obzira što je jučer pušten iz priotvnora.

Ujedno, Makedonac je, pišu belgijski mediji, i menadžer Ivana Santinija, hrvatskog napadača na radu u Anderlechtu. Santini je u ovom trenutku s Vatrenima na okupljanju u Rijeci, no propustit će utakmicu s Engleskom zbog posjekotine na nozi koju je zaradio u sudaru s Dominikom Livakovićem tijekom susreta Dinama i Anderlechta u Europskoj ligi.

Iako Belgijci pišu da je Siljanoski Santinijev menadžer, hrvatski se reprezentativac niti u jednom trenutku ne spominje kao mogući svjedok u ovom slučaju.

S druge strane Leko je na velikim mukama. I dok navijači Bruggea i čelnici kluba u potpunosti stoje iza svog trenera, činjenica je da su dramatične scene itekako utjecale na Leku te neki spominju čak i otkaz u belgijskom klubu. Njegov odvjetnik, pak, vlastima izrazito zamjera način na koji su se ponašali prilikom uhićenja.

- Leko svakog može pogledati u oči i već u petak će se vratiti na posao. Nanesena mu je nemjerljiva šteta. Uhićen je pred očima svoje djece uz nevjerojatnu pompu. U automobilu, kojim je odlazio kući, zamolio me da mu pomognem skinuti ljagu s imena. Rekao je da će se vratiti i oprostiti, ali da cijela situacija ne smije proći nekažnjeno. Ne mogu se s nekim tako ophoditi jer u pitanju je njegova karijera - rekao je belgijskim medijima Lekin odvjetnik Walter Van Steenbrugge te dodaje:

- U ovom slučaju su prisluškivali i telefone. Policija je sve detaljno pratila. Ivan je odgovorio na sva postavljena pitanja. Sve je čisto, Ivan Leko bezuvjetno je pušten na slobodu

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare