To je to što me zanima!

Belgijska bolnica: I Mirallas je upitan za utakmicu u Zagrebu

Kevin Mirallas obnovio je ozljedu gležnja i vrlo vjerojatno neće biti spreman za utakmicu s Hrvatskom u petak. Ranije su Wilmotsu otpali Fellaini i Kompany
Vidi originalni članak

Nakon kapetana Kompanyja te Unitedova veznjaka Fellainija, Belgija je za utakmicu na Maksimiru vjerojatno ostala i bez napadača Kevina Mirallasa.

Suigrač Nikice Jelavića u Evertonu obnovio je ozljedu gležnja i vrlo vjerojatno neće biti spreman za utakmicu s Hrvatskom na Maksimiru u petak. Iako u Evertonu nije u najboljoj formi, Mirallas je u reprezentaciji Belgije jako važna karika. Izbornik Wilmots redovito ga koristi, a koliko mu je potreban govore i njegovi važni golovi  na gostovanjima u Srbiji i Škotskoj. Za Belgiju je u 30 utakmica zabio osam golova, a prošle sezone u Evertonu je mrežu tresao devet puta.

Uz spomenutu trojicu, problema s ozljedama od ranije imaju Benteke i Hazard, no obojica su počeli trenirati i trebali bi biti spremni za Maksimir.

Nakon Kompanyja, Wilmotsu za Hrvatsku otpao i Fellaini...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • kapitalist86 07.10.2013.

    pa kaj onda kaj ne igraju...tek ce se sada vidjeti moc njihove repke,vijest bi bila da ozlijedi hazard onda bi imali sanse,ako bude bod ja zadovoljan mada sumnjam...mi imamo veci hendikep,ajd jos i srna koji igra tragikomicno pa nemrem reci da ce nam nedostajti ali simunic bez obzira na godine je dobar,tko ce mjesto njega??? a ako vidim u sastavu strinica ili pivarica treba trpati live na kladari debelo na belgiju!

  • Zvecko_1 07.10.2013.

    Druga postava im je jaca od prve.

  • jacob13 07.10.2013.

    Nadan se da će nas Belgijci podcjenit ka šta smo mi Škotsku.Kad tome dodamo ove ozlijede sve je moguće,ali pod uvjeton da Štimac ne s*ebe taktiku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare