To je to što me zanima!

Beljo želi biti dio reprezentacije: To mi je san, učinit ću sve za to

Fantastični 20-godišnji Beljo bio je jedan od najboljih strijelaca u prošloj sezoni HNL-a, a sada je blizu transfera. Beljo se nada da će nastaviti s razvojem i biti s reprezentacijom na nadolazećem Euru
Vidi originalni članak

Dion Drena Beljo (20) pokazao se kao jedan od najobećavajućih igrača u HNL-u u protekle dvije godine i kao, nadamo se, buduće riješenje za hrvatsku nogometnu reprezentaciju na poziciji napadača. 

U sastavu 'vatrenih' ostala je u vrhu napada nakon što se Mario Mandžukić umirovio. Izbornik Zlatko Dalić iz utakmice u utakmicu mijenja 'devetku', ali izuzev Andreja Kramarića, koji ionako voli igrati nešto povučenije od gola, nitko se nije profilirao kao konzistentna opcija.

Beljo, koji je u jesenskoj polusezoni za Osijek zabio osam golova u HNL-u, nada se da će on biti taj na Europskom prvenstvu 2024. godine u Njemačkoj.

- To mi je san. Prvo želim igrati na Euru s U-21 reprezentacijom iduće godine, moram se tamo dokazati. A nakon toga postavit ću nove ciljeve, 2024. želim predstavljati Hrvatsku na Euru u Njemačkoj i učinit ću sve što mogu za to - rekao je Beljo.

LEGENDA 'VATRENIH' Rakitić: Loše se osjećam kada gledam Hrvatsku od doma

Beljo je trenutno u Njemačkoj u posjeti novoj agenciji koja ga predstavlja, a već ovu zimu mogao bi napustiti Osijek i otići u neku od Liga petica.

- U posjetu sam svojoj novoj agenciji, tu u Münchenu joj je sjedište, imamo razgovarati o nekim stvarima. Vidjet ćemo hoću li otići već na zimu. Ako nešto zanimljivo iskrsne, zašto ne? Ali ne žurim, ako ne bude prikladnih opcija, nastavit ću naporno raditi na sebi i učiniti sve da budem uspješan s Osijekom do kraja sezone - zaključio je Beljo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare