To je to što me zanima!

Bendtner: Zločesti Dudu ne da mi moj omiljeni broj '9'

Arsenalov napadač Nichlas Bendtner htio je dres s brojem 9, koji mu u Arsenalu ne da Eduardo. "Žicao" je i Rosickyja sedmicu, ali bez uspjeha
Vidi originalni članak

Nichlas Bendtner, 22-godišnji Arsenalov napadač, otkrio je kako nije zadovoljan brojem koji nosi na dresu. Mladi Danac uvijek je igrao s brojem 9 na dresu. Došavši u Arsenal, taj je broj već bio zauzet. Na dresu ga je nosio, a i još ga nosi, Eduardo da Silva, kojem ne pada na pamet prepustiti "devetku" Bendtneru.
- Želio sam dres s brojem 9, on je oduvijek bio i zauvijek će biti moj broj. Uvijek sam igrao s njime, u potpunosti mi odgovara i želim ga. Nažalost, ne mogu do njega. Pitao sam Eduarda želi li se mijenjati, rekao je da ne želi uzeti drugi broj kada mu odgovara igrati i u ovome. Mogu to shvatiti - kaže Bendtner.
Eduardo bi mu i prepustio broj 9, ali ima jedna "caka". Dudu želi na dresu broj 22, koji nosi Clichy i ne želi ga se odreći. Bendtner bi se zadovoljio i "sedmicom", ali taj broj ne da Rosicky. Dakle, da bi Bendtner dobio svoj broj, oružar Arsenala imao bi mnogo posla s mijenjanjem brojeva na dresovima Dudua, Bendtnera, Clichyja, Rosickog i tko zna koga još.
- Clichy ne želi dati Eduardu broj 22 pa prema tome ni ja ne mogu dobiti svoju 'devetku'. Pitao sam engleski nogometni savez mogu li igrati s brojem 99 na dresu, ali su me odbili. Isto su napravili i nakon što sam ih pitao za broj 77. Budući da mi ni Rosicky ne želi dati 'sedmicu', odlučio sam se za broj 52 jer barem u svom zbroju daje sedam - rekao je Danac.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • hrca50 09.10.2009.

    A sta reci , totalni idiot !!!

  • marat 09.10.2009.

    probaj zaplakati možda ti se Eduardo smiluje

  • gazda099 09.10.2009.

    za tebe nije ni 109, a kamoli 9

Komentiraj...
Vidi sve komentare