To je to što me zanima!

Benfica u 5 dana izgubila dva trofeja u sudačkoj nadoknadi

U subotu je Benfica najvjerojatnije izgubila prvenstvo, a večeras i trofej Europske lige. I Porto i Chelsea pobijedili su ih golovima u kobnoj sudačkoj nadoknadi...
Vidi originalni članak

Cijelu sezonu igrali su sjajno, a plodove svog rada trebali su trebali doživjeti ovih dana. No, čini se da se Benfica nekome 'gore' gadno zamjerila jer su ostali bez dva vrlo važna trofeja.

U subotu im je u Portu igrao remi, čak su i vodili, ali su u kobnoj 92. minuti primili gol koji ih je bacio na 2. mjesto u prvenstvu, uoči zadnjeg kola.

Večeras su potpuno nadigrali Chelsea, ali ponovno nije bilo sreće. Opet je kobna bila sudačka nadoknada, samo 'krvnik' nije bio isti. Ivanović je loptu pospremio u mrežu u 93. minuti.

Igraju još finale Kupa 26. ovog mjeseca, ali teško da će im on biti dovoljna utjeha. Možda im se sreća osmjehne u nedjelju u prvenstvu kada to najmanje očekuju...

Idi na 24sata

Komentari 50

  • danyyyy 16.05.2013.

    utakmica se igra do poslijednjeg sudčevog zvižduka i na svaku loptu, to englezi dobro znaju

  • LEGOS 16.05.2013.

    ah nije to ništa Bayern Leverkusen je izgubio u istoj sezoni finale LP, prvenstvo i kup

  • CpC-99 16.05.2013.

    Ispisali smo povijest kao prva klub koji nije uspio proć skupinu LP nakon osvojenog trofeja ali evo nismo dugo čekali da ispišemo 2 nove crtice u povjesti - prudružili smo se eliti od klubova koja je osvojila sve što se osvojiti može i prvi smo koji imaju 2 europska trofeja za redom!!!!!!!!! Voljeli ih ili ne, raspect su zaslužili dečko, posebno naš super frenki nakon briljantne sezone!

Komentiraj...
Vidi sve komentare