To je to što me zanima!

Benitez: Sad mi treba potpora, u suprotnom nema pobjeda

Naslov na Svjetskom klupskom prvenstvu bio je, pisali su talijanski mediji, jedino što je Rafaela Beniteza moglo zadržati na klupi Interove nogometne momčadi...
Vidi originalni članak

Naslov je španjolski šef struke momčadi sa San Sira i donio 3-0 pobjedom protiv Mazembea u utakmici finala turnira kojem je domaćin bio Abu Dhabi. Dalo mu je to za pravo da nakon utakmice ustvrdi:

- Uistinu sam sretan, a pobjedu posvećujem svim ljudima koji su uz nas radili i vjerovali nam. Sada mi predstoji razgovor s predsjednikom kluba Massimom Morattijem i direktorom Marcom Brancom. Sad mi treba potpora kluba, zajedno možemo mnogo.

Upitan da precizira što je mislio, Benitez je nastavio:

- U prošlosti je bilo dosta kritika na moj račun, što sam ljubazno i istaknuo u klubu. Razgovarao sam s Morattijem i u vezi s pojačanjima. Želi li Inter da nastavim raditi svoj posao, tada mi mora omogućiti i da radim sve što ima veze s momčadi, a ta potpora mora biti maksimalna. U suprotnom, nema pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SteGerrard 19.12.2010.

    lik je jednostavno luzer isto ko i ranieri

  • user_47232 19.12.2010.

    hahaha' toliko o tom rafaelu kojeg su trazili i real i barcelona prije 2-3 godine za svog trenera,hvala Bogu sto nije dosao ni tamo ni ovamo,sve bih razfakiro'...nisam vidio losijeg trenera sa boljim igracima .. .

  • berislae_1 19.12.2010.

    ti bi da preuzmeš Barcu borio se za opstanak u ligi!!!Luzer!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare