To je to što me zanima!

Benitez: Traje 'lov na vještice' protiv Reala, Pereza i mene...

Svi nešto kritiziraju, izmišljaju i manipuliraju. Jasno je da se protiv nas vodi lov na vještice. Sve ovo se odražava na igru, rekao je Benitez na konferenciji za medije
Vidi originalni članak

Dok su Englezi igrali, Španjolci i svi ostali su se odmarali. Na odmoru je bio i Rafa Benitez. Trener Reala najavio je utakmicu protiv Sociedada u srijedu i usput se požalio da traje lov na vještice protiv madridskog kluba, predsjednika i njega.

- Pa to je jasno kao dan. Vodi se lov na vještice protiv Florentina Pereza, Reala i mene. Kritiziraju, izmišljaju i manipuliraju. Dovoljno sam iskusan da ne nasjedam na špekulacije, ali sve ovo se odražava na igru - rekao je Rafa Benitez.

Mourinho je za rezultatske krahove znao okrivljavati teren, suce, dodavače lopti pa čak i klupske liječnike. Benitez je to podigao na novu razinu. Lov na vjetšice je kriv što madridske zvijezde ne igraju onako kako bi trebale.

- Odnosi u klubu su dobri, bolji nego što svi misle i nego što piše u novinama. Moramo dobrim igrama vratiti povjerenje navijača. Bio sam na odmoru u Engleskoj i opustio sam se. Razmišljao sam kako dobiti Sociedad i osvajati trofeje - dodao je Benitez.

Real definitivno izbačen iz kupa

Njegove izjave o kampanji protiv Reala stižu u vrijeme objave Sportskog suda Španjolske koji je odbio Realovu žalbu o izbacivanju iz Kupa kralja. Madriđanima je žalbu prije toga odbio Španjolski nogometni savez.

- Ne želim to komentirati. Real je objavio priopćenje - dodao je Benitez.

Klub je objavio kako poštuje odluku Sportskog suda, ali i kako se ne slaže s njom. Podsjećamo, Real je izbačen iz Kupa kralja jer je u utakmici protiv Cadiza u momčadi bio Denis Čerišev. Rus je dobio karton dok je bio u Villarrealu i nije odradio kaznu.

U Realu to nisu znali, pokušali su dokazati da nitko nije obavijestio klub i igrača, ali to im nije uspjelo i propao je lov na jedan od trofeja u sezoni.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Klimzy 30.12.2015.

    Ma letis ti uskoro, zajedno s Perezom! Volio bi na klupi Reala vidjeti zajedno Zidanea i Karanku (poceo sam pratit Mboro i odusevili su me ove sezone)! Tesko, ali ne i nemoguce!

  • Redwine 30.12.2015.

    Rafa mastao o trofejima ahahahah

  • Mali Tomicallomica 30.12.2015.

    Dokazano on nije za jace klubove ni blizu.. u spaniji eventualno more trenirat nekoga ko se bori za ostank. Ustvari u svim ligama petice moze jedino takove trnirrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare