To je to što me zanima!

Benković srušio Lokomotivu za 22. pobjedu u 23 utakmice...

Dinamo je upisao svoju 22. pobjedu u 23 susreta protiv Lokomotive. Ova jedna utakmica koju 'modri' nisu dobili bila je remi. Lokomotiva nikad nije slavila protiv Dinama
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama pobijedili su Lokomotivu 1-0 na gostovanju u Kranjčevićevoj na otvaranju 10. kola Prve HNL i tako prekinuli niz od dva poraza. Bila je ovo prva ligaška utakmica pod vodstvom privremenog trenera Željka Sopića, koji je zamijenio Cicu Kranjčara nakon poraza od Rijeke 5-2. Priliku je dobio i mladi Dani Olmo, a Dinamo se ovom pobjedom bodovno izjednačio s drugim Osijekom, koji ima susret manje. Jedini gol na utakmici zabio je Filip Benković.

Momčadi su na travnjak istrčale u sljedećim sastavima:

Dinamo: Šemper - Morris, Sigali, Benković, Pivarić - Machado - Soudani, Fiolić, Pavičić, Ćorić - Fernandes

Lokomotiva: Zagorac, Karačić, Rrahmani, Majstorović, Bočkaj, Grezda, Majer, Šunjić, Capan, Ivanušec, Doležal

Dinamo je očekivano preuzeo kontrolu nad utakmicom i prijetio preko Pavičića, Fernandesa, Soudanija, Ćorića... Lopta nije htjela u mrežu Lokomotive, koja nije pokazala ništa u prvih pola sata. Tek u 32. minuti, Lokomotiva je imala prvu priliku na utakmici. Nakon slabe reakcije Sigalija, Doležal je pucao ravno u golmana Šempera. Na poluvrijeme se otišlo s 0-0.

Ćorić je na odmoru ostao u svlačionici, a zamijenio ga je Angelo Henriquez. U nastavku je prva zaprijetila Lokomotiva, kada je Bočkaj pucao i pogodio vanski dio mreže. Bilo je to vrlo blizu. Sedam minuta kasnije, u 57. minuti, Soudani je zabio Lokomotivi, ali gol je poništen zbog zaleđa. Alžirac je nakon ubačaja pucao glavom.

Iz igre je izašao Machado, a zamijenio ga je Dani Olmo. Nešto kasnije zaprijetili su i 'lokosi'. Lopta je stigla s lijeve strane, Doležal je propustio za Grezdu koji s kojih 11 metara puca preko gola. Zatim je i Fiolić pucao iz slobodnjaka i promašio gol, a kazna je stigla u 82. minuti kada je Benković zabio za 1-0.

Do kraja utakmice se nije dogodilo ništa vrijedno spomena i Dinamo je upisao svoju 22. pobjedu u 23 susreta protiv Lokomotive. Ova jedna utakmica koju 'modri' nisu dobili bila je remi. Lokomotiva nikad nije slavila protiv Dinama.

Hrvatski prvak sljedeću utakmicu igra protiv Juventusa u sklopu Lige prvaka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 105

  • miris kusa 24.09.2016.

    U 100 utakmica 100 pobjeda dinama a u 60 slucajno u zadnjih deset minuta za 1:0............

  • Zmar116 24.09.2016.

    Ha ha ha,koje li lakrdije...kakva nam liga takva nam i država...

  • strmi007 24.09.2016.

    Dinamoooooooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare