To je to što me zanima!

Benzema nije vječan, Jović ne valja: Real hoće Aubameyanga

Aubameyang je u Arsenal stigao u siječnju 2018. iz Borussije Dortmund za 60 milijuna eura. U Madridu vjeruju kako ga mogu dobiti za 50 milijuna, ali u redu stoje i Inter, Barca, PSG, United...
Vidi originalni članak

Španjolski nogometni velikan Real Madrid pokušat će ovoga ljeta angažirati napadača Pierrea-Emericka Aubameyanga (30) nakon što je reprezentativac Gabona zatražio raskid ugovora s Arsenalom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako prenose otočki mediji, Aubameyang, kojem je preostala samo godina dana ugovora s Topnicima, zatražio je odlazak ovoga ljeta. U Arsenalu su, naravno, svjesni da ga moraju prodati ovoga ljeta ako žele nešto zaraditi, jer će idućeg ljeta biti slobodan igrač.

Gabonski napadač je navodno, visoko na listi napadačkih želja Zinedinea Zidanea i na Santiago Bernabeu su spremni krenuti u akciju.

PLANETA REAL Zidane: Jović? Mi smo Real, on je napadač... Meni tu nešto fali

U Madridu vjeruju kako Aubameyanga mogu dobiti za 50 milijuna eura. Veliki interes za njegove usluge pokazali su i Barcelona, Inter, Manchester United, te Paris Saint-Germain.

Aubameyang je u Arsenal stigao u siječnju 2018. iz Borussije Dortmund za 60 milijuna eura, a u 97 nastupa zabio je 61 gol.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • stpaili 16.04.2020.

    nije aubameyang klasa zato i igra u arsenalu,arsenal dovodi te klaune pepea platili ogromne novce,hahahahha

  • nikopolidis_71 16.04.2020.

    Auba nije kalibar za Real Madrid i to je u biti to. Isto kao ni Jovic

  • ChandlerBing4 16.04.2020.

    Benzema nije vjecan, a 2. godine samo stariji od Aubameyanga. Uostalom Aubameyang je igrac koji promasuje sansi i sansi, cak vise i od Benzeme, a nema takav utjecaj na igru ko Benzema. Covjek je u Dortmudnu promasio toliko sansi da to nisu istine, zabio je dosta golova, ali to sam vec rekao da je Dortmund raj za 95% napadaca. A i u Arsenalu ima dosta sansi za gol i dosta promasuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare