To je to što me zanima!

Benzema u debiju za Real postigao pobjednički gol

Novi Real Madrid predstavio se pobjedom u prvoj pripremnoj utakmici ove sezone. Nogometaši 'kraljevskog kluba' pobijedili su golom u 87. minuti
Vidi originalni članak

Real Madrid je pred 7000 navijača u Dublinu pobijedio irski Shamrock Rovers 1-0. Jedini gol na utakmici zabio je Francuz Karim Benzema u 87. minuti. Navijači u Dublinu imali su čast gledati prvu utakmicu u dresu Reala najskupljeg nogometaša u povijesti Cristiana Ronalda. Portugalac je bio u početnoj postavi Reala, ali nije pokazao gotovo ništa. Od ostalih ovogodišnjih pridošlica u “kraljevski klub” na terenu su, osim Ronalda, zaigrali tek Ezequiel Garay i Karim Benzema, a Kaka i Raul Albiol još su na odmoru.
Spektakularna predstavljanja nogometaša sa Santiago Bernabea preselila su se tako na maleni, ali dupkom puni stadion u Dublinu. Domaćini su se protiv najskuplje momčadi u povijesti nogometa odlično držali sve do pred kraj, no mladi Francuz već je u prvoj utakmici pokazao da će biti veliko pojačanje Madriđana. Realu se uz spomenute Kaku i Albiola na pripremama tek trebaju priključiti Casillas i Sergio Ramos.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • walterwolf122 21.07.2009.

    eh,nisu to oni igrači kao zidane,ronaldo(orginal),figo itd...to su bila vremena nogometa. novci pokvarili nogomet i igrače peace!!!!!

  • YodaZoda1 21.07.2009.

    sta ovaj Alen Besedić pise..??!! Ronaldo je bio najbolji na terenu! Driblo je i svima assistiro...bas kako ducy18vk kaze on je veznjak a ne napadac, i radio je ono sto mu je posao kao veznjaku i to je radio gotovo savrseno, ovo je bio najbolji Ronaldo kojeg sam do sada gledo, dodavanja su bila savrsena i 100% precizna, bio je nepredvidiv i sto je najvaznije NESEBICAN!!!!...kao sto sam reko bio je najbolji na terenu uz Pepea!.... Hala Madrid!!!! http://slash93.mybrute.com/

  • ducy18vk 21.07.2009.

    da jedan gol..al gledao sam tekmu.na netu..... mogu vam reci real je igrao u drugom sastavu u nekim desetim kombinacijama ......ronaldo je igrao vrlo dobro i takog ronalda je rijetko vidit..a oni su navikli da on udara po golu i zabija a ronaldo je veznjak.....sneijder je razigran bio kao i vaart......benzema je pravo pojacanje jednom je tukao volejem u stativu i zabio je gol..fantastican igrac.....KAD BUDETE VIDILI RONALDA NA TV UGODNO CE TE SE IZNENADIT. HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare