To je to što me zanima!

Berbatov: Igrač sam Uniteda i ostat ću sve do kraja ugovora

Bugarski napadač Manchester Uniteda Dimitar Berbatov odbacio je mogućnost svojevoljnog napuštanja Old Trafforda na kojem je izgubio svoje mjesto u prvih 11...
Vidi originalni članak

Premda je sezonu završio (zajedno s Carlosom Tevezom) kao najbolji strijelac engleskog nogometnog prvenstva (21 postignuti gol), Berbatov se nalazi u debeloj sjeni koju čine mlađi napadači Wayne Rooney i Javier Hernandez. 

Osjetilo se to i u finalu Lige prvaka u kojem Berbatov nije bio niti na klupi engleske momčadi u srazu protiv Barcelone. Pisalo se da je ljutito napustio stadion Wembley na kojem se finale igrao, međutim, tvrdi da to nije točno, nego da je utakmicu gledao putem TV-prijemnika iz svlačionice.

- Manchesterov sam igrač i rado ću svoj ugovor ispoštovati do kraja - kazao je Berbatov koji je ugovorno za klub vezan i za sljedeću sezonu.

- Ponosan sam. U Englesku sam stigao iz malene zemlje i znam da na svakom treningu i na svakoj utakmici moram dati više jer sam stranac. Manchester United je moj vrh, odlazak bio bi korak unatrag. Doći će i taj dan, ali trenutačno sam usredotočen na ostanak i lov na dvadeseti naslov u Premierligi. Siguran sam da smo na dobrom putu da do njega i dođemo.

O svom potezu pred finale LP-a je dodao:

- Bio sam razočaran i bilo me sram što nisam dio momčadi. Budući da ne mogu sakriti emocije, nisam želio da me ljudi takvoga gledaju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • unitedforever 02.06.2011.

    hahahhaah , mislis LOSERPOOL ? xD

  • ronaldo-united 02.06.2011.

    Joj joj...Pa kada cete vise shvatit da Liverpool nece vise nikad osvojit Premiership,a kamoli igrat Ligu Prvaka.Bas mi je zao hehehehehheeheh GGMU

  • dusansk 02.06.2011.

    Stigao u Englesku iz male zemlje ??? WTF.......pa došao je iz Njemačke !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare