To je to što me zanima!

Bergen: BBB-i piju i puše na zabranjenim mjestima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nisu praktički niti napustili zrakoplov, a već nam stvaraju probleme, požalio se zbog ponašanja Dinamovih navijača predstavnik norveške policije
Vidi originalni članak

Otprilike tristotinjak navijača Dinama već pri slijetanju u zračnu luku Torp u Sanderfjordu, nedaleko od Bergena, verbalno se sukobilo s norveškom policijom, piše najtiražniji tamošnji dnevni list Aftenposten.
- Dobili smo dojave s nekoliko mjesta u Sandefjordu da dotični navijači nisu voljni udovoljiti zahtjevu zaštitara da se smire. Na željezničkoj stanici konzumirali su u velikim količinama aklohol i pušili na zabranjenim mjestima - izjavio je voditelj operativne grupe policijskog okruga Vestfold Kjetil Indahl. Dinamove navijače također se sumnjiči za krađu jakni u okolnim trgovinama.
Za Bad Blue Boyse već je podignuta žičana mreža koja dijeli tribine od terena jer su, prema ocjeni policije, najgori nogometni huligani u Europi.
- Za svaku upaljenu baklju dečki će prenoćiti u zatvoru i 'smještaj' platiti 3000 kuna - poručili su Norvežani.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • suedehead 30.11.2007.

    Ma kaj se oni bahate ko englezi,odma za krađu nas osumnjiče...Ma ne znaju oni nit pit nit se zabavljat ko mi pa ih to kopa.čovječje ribice...

  • malena1 29.11.2007.

    Pa mi moramo svagdje poštivati zakone. Stranci kad dođu kod nas ponašaju se kao na Divljem zapadu. Prije tri godine sam bila na Kornatima, na Telaščici. Svugdje su znakovi za zabranjeno pušenje. I što mislite tko je pušio , pa naravno stranci. Briga njih za naše otoke. Znaju oni da im nitko ništa ne može, oni su turisti. Kad bi mi to kod njih napravili dobili bi zabranu ulaska.

  • Luka_Zg 29.11.2007.

    hahah usrali su se policajci hahah hihihih heheheh jao, jao, umirem od smijeha

Komentiraj...
Vidi sve komentare