To je to što me zanima!

Berliner Zeitung: Iskusnog Vranješa zovu iz Herthe

Iako je načelno dogovorio prelazak u Hajduk, 30-godišnji zadnji vezni igrač Werdera Jurica Vranješ ima i mogućnost ostanka u Njemačkoj...
Vidi originalni članak

Njemački dnevnik Berliner Zeitung piše da Jurica Vranješ želi ostati u Njemačkoj, te da ima ponudu berlinske Herthe, od ove sezone njemačkog drugoligaša. Momčad iz glavnog grada treba zamjenu za srbijanskog nogometaša Gojka Kačara, koji je prešao u redove HSV-a. Njihov je izbor navodno pao na iskusnog Osječanina.
- Bude li se pojavila prilika, moguće je da ćemo se pojačati na poziciji zadnjega veznog nogometaša - izjavio je sportski direktor Herthe Michael Preetz, a Berliner Zeitung piše da je predmet njegova zanimanja Vranješ.
Nijemci pišu da je Vranješ iskusan (163 utakmice u Bundesligi, 26 u Ligi prvaka i 26 za hrvatsku reprezentaciju) te da je jak u skok-igri. S aktualnim je trenerom Herthe Markusom Babbelom dijelio svlačionicu Stuttgarta u sezoni 2004/2005.
Ugovor s Werderom, koji ga se želi riješiti jer više nije u planovima trenera Schaafa, Vranješ ima do ljeta iduće godine.
Preko vikenda je načelno dogovorio dvogodišnji ugovor s Hajdukovim predsjednikom Joškom Svagušom, nakon čega je otputovao u Bremen dogovoriti uvjete raskida s njemačkim klubom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jure50 26.07.2010.

    hajduk ne treba vranjrsa hajdukov sastav subasic maloca buljat strinic m buljat andric ljubicic oremus anas sharbini ibricic ah sharbini momcad za prvaka

  • Falcao12 26.07.2010.

    jadan je taj klub gdje vranjes dodje kao pojacanje

  • pero 4000 26.07.2010.

    vidit ćemo sad šta je dječački san!ako mu daju tisuću E više u herti ić će u hertu.i ja bi volija da ode tamo.@ boško-potpisujen,znan da si purger,al realni su ti komentari kad ne seremo jedni kontra drugih ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare