To je to što me zanima!

Berlusconi predstavio Sinišu Mihajlovića i zaželio si Zlatana

Zlatan Ibrahimović bio bi velik poklon i za mene. No možemo osvojiti naslov i s momčadi koju imamo, rekao je Berlusconi na predstavljanju Siniše Mihajlović
Vidi originalni članak

Velika je čast biti ovdje, ovo je uistinu nešto posebno. Cilj je pobjeđivati iz utakmice u utakmicu. Želim da nas se protivnici boje na terenu, rekao je Siniša Mihajlović na predstavljanju u Milanu.

Novi trener rossonera odmah je otkrio i u kojem će sustavu igrati.

- Igrat ćemo 4-3-1-2.

A da bi to lakše ostvario već je dobio dva pojačanja, u Milan su stigli Carlos Bacca i Luiz Adriano. No jedan igrač velika je želja predsjednika.

- Zlatan Ibrahimović bio bi velik poklon i za mene. No možemo osvojiti naslov i s momčadi koju imamo. Uvjereni smo da je Mihajlović pravi izbor. Ima karizmu, razumije nogomet, pravi je vođa i temeljito proučava protivnike - rekao je Berluconi.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Stručni komentator 03.07.2015.

    konačno da su ljudi prepoznali te brazilce iz Shakhtara. Bacca i L. Adriano su dobri, Bertolaci nebitan kao i ostatak ekipe, nije to ni blizu dovoljno za naslov. Treba remont i obrane i veznog reda.

  • Đuro glogoski 03.07.2015.

    nerazumijem zašto pljujete po mihajlovicu kad je čovjek vrhunski stručnjak,pa pogledajte sta je sa sampdorijom napravio,budimo realni da je čovjek vrhunski stručnjak,hvalimo Bilića zato sto je nas i sto je trener west hama a realno čovjek nema blage veze o nogetu a to će se i pokazati u engleskoj ligi pa pogledajte sta je samo s repkom napravio a da negovorimo o besiktasu di je na samom kraju prvenstva sve zajebo

  • BAN 1 03.07.2015.

    poštivani novinari puši puši pa se uguši

Komentiraj...
Vidi sve komentare